Početna Showbiz A tek što su se zakleli na vječnu ljubav: Kćerka Mire Škorić...

A tek što su se zakleli na vječnu ljubav: Kćerka Mire Škorić jednim potezom odala kako se muž ophodi prema njoj!

Milica Jeremić, kćerka Mire Škorić, prije nešto više od dvije nedjelje zarekla se na vječnu ljubav dugogodišnjem izabraniku Sebastianu, a bajkovita proslava organizovana je u jednom luksuznom beogradskom restoranu uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti.

Mlada i uspješna djevojka koja je izabrala potpuno drugačiji životni put od svoje majke, krenula je očevim stopama te radi kao doktorka na šta je Mira posebno ponosna, a pored uspješne karijere Milica može da se pohvali i nestvarnom ljepotom. Budući da se ne eksponira javno rijetko smo imali prilike da vidimo lijepu Milicu na javnim okupljanjima, a o njenom izabraniku takođe se veoma malo zna.

Poznato je da je Sebastijan zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa, a fotografije koje su osvanule ovih dana na društvenim mrežama svjedoče i da Milicu drži kao malo vode na dlanu.

 

Koliko kćerka Mire Škorić uživa u prvim nedeljama braka sa svojim dragim pohvalila se putem “Instagrama”, a njen blistavi osmijeh i sjaj u očima govore više od hiljadu riječi. Nasmijanim i lijepo raspoloženim novopečenim mladencima očito je sve potaman, a prelijepa djevojka je osim ljepotom i svojim savršenim stajlingom pobrala mnoštvo lijepih riječi.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Story.rs