Početna Rijaliti Ovo je uzrok svađe Kristijana i Ćertića: Golubović ne može da dođe...

Ovo je uzrok svađe Kristijana i Ćertića: Golubović ne može da dođe sebi od bijesa, pa otkrio zbog čega kaskader nasrće na učesnike

Nakon što je nasrnuo na Uroša Ćertića, Kristijana Golubovića su zadrugari odveli u pab kako bi ga smirili, a on je tom prilikom nastavio da pjeni na kaskadera.

– Smiri se brate molim te – vikao je Emil.

– P…o jedna smrdljiva – bijesnio je Kristijan.

– Pustite ga malo, maltretira ljude. Nemoj to, gleda te Kristina, čekaš bebu- rekla je Zorica.

– Ja znam to, cijeli život ne volim nepravdu. Ti da si najgore go..o, imam granice, razumiješ? Udari dečka koljenom u m..a iz čista mira. Ja mogu da razumijem da je (Jelena) polije jedanput, a ne pet puta, da se gurkaju i ostalo – rekao je Kristijan.

– Ajde što je Jelenu izmaltretirao, on i dalje ide, ne odustaje – rekla je Zorica.

– Rekao sam mu da izađe napolje. Prepire se mala Tamara sa Džounsom, to su djeca, ajde malo Tamara pretjeruje. On ga je šutnuo koljenom u m..a. Ja kažem skloni se, on opet navaljuje. Pedeset puta sam mu rekao da se smiri, on opet. Ovaj dečko nije kriminalac, on je pjevač. Smeta ti to što pjeva? Pevaj mu i ti. Ovo je rijaliti – bijesnio je Golubović, pa je nastavio:

– Čovjek je preplakao Vardar, duša mi se cijepa. Zašto maltretiraš čovjeka? Ja mogu da maltretiram i Bugarina, ali to nije poenta. Šta sam dobro? Pljunuo ga pet puta za vrijeme sastanka. Je l’ on to zaslužio? Rekao sam mu da ga ne dira fizički, nek pjeva. Ti (Zorica) mazala marmeladom, polivao sam ja Jelenu. Nema smisla. On od kada Maja nije izabrala njega, dodirnuli smo mu kompleks za Maju – rekao je Kristijan.

– Počelo je na izboru za mistera, pa je nastavilo sa Majom – dodala je Zorica.

– Zorice, znaš me od malena. Ja kad vidim nepravdu, moj brat je krenuo na čovjeka i ja sam ga ošamario. Svi su mi u gradu zamjerili što sam ga ošamario, ali ja imam prava. Ja nosim taj grijeh, ali znam zašto – rekao je Kristijan.

Podsjetimo, nakon što je došlo do žestokog sukoba između Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića na kojem je Golubović nasrnuo na Ćertića pa je obezbjeđenje moralo da reaguje, Veliki šef je donio hitnu odluku i kaznio Golubovića tromjesečnim honorarom.

Izvor: Kurir