Početna Rijaliti KOLAPS, IPAK JE DISKVALIFIKOVAN: Otac počupanog Adama napravio haos u produkciji –...

KOLAPS, IPAK JE DISKVALIFIKOVAN: Otac počupanog Adama napravio haos u produkciji – VANREDNA ODLUKA

Ječe se odigrala prava drama u rijalitiju Zadruga u Šimanovcima.

Ničim izazvan Uroš Ćertić nasrnuo je na mladog pjevača Adama Labunskog koga je očupao, a zatim krenuo da maltretira. Ovo je Adama dovelo do suza, a onda se u priču uključio Kristijan Golubović, koji je Ćertića maltene sastavio sa zemljom. Pogledajte kako je to izgledalo!

Veliki šef je žestoo kaznio Kristijana i Uroša sa po tromjesečnom honorarom, ali su se svi sjetili i priče vezane za glavnog aktera i za njegovo učestvovanje u Zvezdama Granda, kada ga je produkcija diskvalifikovala iz daljeg takmičenja.

Prisjetimo se te priče.

Tadašnji takmičar Zvezda Granda Adam Labunski se istakao svojim odličnim vokalnim sposobnostima u ovom takmičenju, ali su ga mnogi ipak zapamtili zbog skandala koji je njegov otac u drugom krugu.

Podsjetimo, Marija Šerifović se ogradila od ovog takmičara, iako mu je mentor, uz obrazloženje da nije slušao njene savjete nego očeve, što je u nastavku emisije izazvalo žučnu raspravu između Adamovog oca i Đorđa Davida, pa su pale i teške riječi.

Ipak, kada se Labunski pojavio u trećem krugu, priča je bila sasvim drugačija.

– Adam je moj problematični đak iz posljednje klupe koji tjera po svome – našalila se Marija, ali se Đorđe nadovezao:

– Ipak je ovoga puta poslušao tvoje savjete.

– Ja sam čuo da se njegov otac ovoga puta lijepo pozdravio sa Đorđem Davidom – obavijestio je sve Saša Popović.

Ja moram javno da se izvinim. Ja mjesec dana nisam mogao da prebolim ono što se desilo – poručio je svima Adamov otac.

– Ni mi! – odgovorila mu je uz osmijeh Šerifovićeva.

– Ovoga puta nismo mijenjali pjesmu – zaključio je skrušeno otac mladog takmičara, piše Srbija Danas.

Iako je izgledalo da su se strasti smirile, Marija je mnoge pratioce iznenadila obavještenjem koje je postavila nešto kasnije na svoj Instagram:

– Ovim putem želim da obavijestim sve ljude koji prate Zvezde Granda, da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimjerenog ponašanja, diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas – napisala je Marija.

haber.ba