Početna Rijaliti Izveden iz Zadruge: Uroš Ćertić u Palati pravde, prijeti mu i do...

Izveden iz Zadruge: Uroš Ćertić u Palati pravde, prijeti mu i do 12 godina zatvora

Kaskader i učesnik Zadruge Uroš Ćertić vidno raspoložen je stigao u Palatu pravde, gdje ima zakazano suđenje zbog nelegalnog posjedovanja oružja, kojim je vitlao po ekspozituri jedne banke.

On je izašao iz “Zadruge”, kako bi prisustvovao suđenju, o čemu je otvoreno govorio u programu uživo, gdje je ispričao i kolika kazna mu prijeti.

– Tamo gdje sam bio je bio i Stefan Đurić Rasta. Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od djeteta od 2 do 12 godina – počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

Foto: Kurir

– A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom dijelu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbijednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i za..bancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja – rekao je Ćertić.

Najpoznatiji srpski kaskader Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra 2020. godine zbog posjedovanja oružja.

Urošu će biti suđeno prema Zakonu o oružju, donijetom 1. juna 2017. godine. Za posjedovanje naoružanja u ilegalnom posjedu predviđena je kazna od dvije do 12 godina zatvora.

 

Izvor: Kurir