Početna Zanimljivosti Žiri Zvezda Granda gubi 350.000 eura: Marija 80.000 eura, Bosanac 70.000, Đorđe...

Žiri Zvezda Granda gubi 350.000 eura: Marija 80.000 eura, Bosanac 70.000, Đorđe 40.000, a evo kako je Ceca obezbijedila svojih 100.000 eura

Proteklog vikenda cijela Srbija je uvjerila da od nove sezone “Zvezda Granda” još uvijek nema ništa.

U terminu rezervisanom za ovo popularno muzičko takmičenje emitovan je konkurentski šou „Nikad nije kasno”, a osim učesnika novog serijala koji su prošli audicije, pripremali se čitavog ljeta za takmičenje i sada se pitaju „da li su džaba krečili”, najviše razloga za nervozu imaju članovi žirija. Naime, kako Objektiv saznaje, odlaganje “Zvezde Granda” izazvalo je ozbiljan udar po džepovima članova žirija.

POVEZAN VIDEO: MIRA OTKRILA DA SE JE MOGUĆE DA SE U ŽIRI VRATI JELENA KARLEUŠA!

– Žiri je imao ozbiljnu zaradu od svake emisije, a s obzirom na to da emisija nema, sada nema ni para. Honorari im se u kreću u rasponu od 1.000 do 2.000 eura po emisiji, što znači da mjesečno zarade i do 8.000 eura – kaže izvor i dodaje:

– Najplaćenija je bila Ceca Ražnatović, koja je po sezoni inkasirala 100.000 eura, dok je Marija Šerifović na godišnjem nivou izlazila na 80.000 eura. Za njom su slijedile Viki Miljković i Ana Bekuta sa približnom cifrom, a Bosanac ih je pratio u stopu sa iznosom od oko 70.000 eura. Najlošije je prolazio Đorđe David, koji je u prošloj sezoni inkasirao svega 40.000 evrića – otkriva izvor i objašnjava da su visoke cifre koje su umjetnici iz žirija zarađivali bile sasvim opravdane s obzirom na to da su osim cjelodnevnih snimanja oni tokom nedelje intenzivno radili i sa svojim kandidatima pokušavajući da ih obuče kako da se vinu u zvijezde.

I dok Đorđe David, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac i Viki Miljković iščekuju rasplet čitave situacije, razloga za brigu jedino nema Ceca Ražnatović. Za razliku od svih ostalih, Ceca je potpisala ekskluzivni ugovor emitovao se “Grand” ili ne, tako da je novonastala situacija mnogo ne dotiče.

– Ceca ima ugovor koji joj garantuje 100.000 eura po sezoni, emitovale se ,,Zvezde Granda” ili ne, tako da joj novonastala situacija dođe kao plaćeni odmor – kaže izvor Objektiva. Da je ugovorom sa produkcijom vezana za „Zvezde Granda”, potvrdila je i sama pjevačica: Potpisala sam ugovor na tri godine, tako da ću biti s njima još dvije godine – rekla je Ceca nedavno.

Izvor: Objektiv.rs