Početna Rijaliti VANREDNI ULAZAK DUŠICE U ZADRUGU: Potresena saopštila užas ukućanima: Riječ je o...

VANREDNI ULAZAK DUŠICE U ZADRUGU: Potresena saopštila užas ukućanima: Riječ je o surovom ubistvu

Jedan od najjezivijih trenutaka u Zadruzi ikada!

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Jedna od najjezivijih scena u Zadruzi ikada bilo je saopštenj Dušice jakovljević da je Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva svoje supruge, pevačice Jelena Marjanović, za šta je ove godine i osuđen na maksimalnu kaznu zatvora.

Podsetićemo vas kako je to izgledalo!Zoran Marjanović koji je veće pre napustio rijaliti “Zadruga”, a sutradan je uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Marjanović.

Naime, voditeljka je došla kod zadrugara kako bi im saopštila ove vesti, a nakon toga su svi ostali u šoku.

– Nikada nisam imala priliku da saopštim ovako nešto, ali morate da znate ovu informaciju. Zoran Marjanović je pre nekoliko minuta uhapšen za ubistvo supruge – rekla je tada potresena i šokirana voditeljka Dušica Jakovljević.

Nakon ove informacije, Žiži je bilo jako teško, te su je ostali molili da se smiri. Zadrugari nisu mogli da veruju, sve vreme su govorili da je Zoran uhapšen ali nije osuđen, što ništa zvanično ne znači. Međutim, voditeljka je dodala, piše Srbijadanas.

– Dakle, postoje dokazi. Zoran Marjanović je uhapšen za ubistvo supruge – rekla je Dušica.

Sve to prokomentarisao je i Miki Đuričić koji je sve vreme branio Zorana.

– Ja sam imao korektan odnos sa njim, bio je jako pristojan momak, kulturan prema meni, pričali smo običnim stvarima. Ove druge stvari me ne zanimaju. Postoji sud. Ja govorim po svom iskustvu. Možda nije dobro ovo što govorim, ali ja ne mogu lagati. Čovjek je bio jako kulturan – proičao je tada Miki.

Posle njega, mnogi takmičari su rekli da su, provodeći vreme sa njim, stekli utisak da je on nevin.

haber.ba