Početna Showbiz Popović i Žika Jakšić na ratnoj nozi: Saša vjeruje da mu je...

Popović i Žika Jakšić na ratnoj nozi: Saša vjeruje da mu je bivši saradnik ovako zabio nož u leđa!

Neizvjesnost u vezi sa početkom nove sezone “Zvezde Granda” i dalje traje, a odnosi među nekada bliskim saradnicima Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem navodno su postali još gori.

Naime, šou “Nikad nije kasno” dobio je navodno udarni termin na Prvoj televiziji. Projekat Žike Jakšića uveliko se snima, a nova sezona na malim ekranima počinje u subotu, u terminu koji je “do juče” bio rezervisan za “Zvezde Granda”, piše Objektiv.

Sve ovo navodno je poljuljalo odnose između Saše Popovića i Žike Jakšića i njih dvojica teško da će pružiti jedan drugom ruku kada se budu negdje sreli.

– Saša je ionako nervozan što snimanje još nije počelo, a dogovora o nastavku emitovanja još uvijek nema. Saradnici ga posljednjih dana zovu i pitaju kada će nastaviti sa radom, a iz takta ga je dodatno izbacilo saznanje da će u njegovom terminu biti emitovan šou. Preuzimanje udarnog termina Sale doživljava kao da mu je Žika zab’o nož u leđa – kaže izvor blizak “Grand produkciji”.

Da odnosi na relaciji Popović-Jakšić nisu na zavidnom nivou, poznato je odranije, Žika, koji je još od 2003. godine bio jedan od producenata i glavnih urednika emisije “Zvezde Granda” i po čijoj je ideji “Grand” i napravio čitav šou, razišao se u poslovnim razmišljanjima sa tadašnjim vlasnicima produkcije, Sašom i Brenom još 2014. godine.

ekskluziva.ba