Početna Rijaliti Pala na ginekološkom pregledu: Nisu je pustili u Zadrugu zbog spolne bolesti!...

Pala na ginekološkom pregledu: Nisu je pustili u Zadrugu zbog spolne bolesti! A evo koje sve analize su zadrugari morali da urade!

Svaki učesnik rijalitija Zadruge neposredno pred ulazak u imaginarijum prolazi strogu zdravstvenu provjeru. Jedna učesnica koja je potpisala ugovor za ulazak u “Zadrugu 6” nije prošla na sistematskom pregledu, a razlog je, ni manje ni više, spolna bolest koja se otkrila na ginekološkom pregledu, čime je izgubila pravo da postane ravnopravni takmičar.

Sistematski pregled zadrugara obavezan je za sve učesnike, a podrazumijeva nekoliko provjera.

– Svi zadrugari odlaze na pregled kod ljekara opšte prakse, psihijatra, psihologa, vade krv, testiraju se na HIV, posjećuju ginekologa i urologa – rekao je dobro obaviješten izvor blizak produkciji.

Dugo najavljivana djevojka (ime poznato redakciji), koja je prethodno bila učesnica jednog drugog rijalitija, išla je, kao i svi, na sistematski pregled, međutim, pokazalo se da neki parametri nisu u redu.

Ipak, čelnici produkcije nisu smatrali da je u pitanju ozbiljan problem, te su je pustili da uđe u karantin, smatrajući da će se stvar brzo riješiti.

– Vi vrlo dobro znate da svaki učesnik po ulasku u „Zadrugu” mora da bude zdrav, tako da su čelnici produkcije zahtijevali da djevojka uradi još jedan sistematski pregled na dan ulaska u rijaliti – priča izvor za Objektiv.

– Ništa nisu htjeli da prepuste slučaju, te je ujutru u pratnji obezbjeđenja otišla na pregled.

Izvor je ispričao šta se dogodilo kada je djevojka uradila drugi pregled.

– Kada je došla na drugi pregled, svi testovi su bili u redu, osim jednog. Na ginekološkom pregledu se ispostavilo da djevojka ima spolnu bolest koju dugo nije liječila, a uzimajući u obzir u obzir tip bolesti, shvatili smo da problem ne može da se riješi za nekoliko dana – priča izvor.

– Budući da je njeno stanje vrlo ozbiljno, produkcija je donijela odluku da joj ne dozvoli ulazak u Bijelu kuću i da se ravnopravno takmiči sa ostalim učesnicima rijalitija. Zamislite da je ušla u rijaliti i ima intimne odnose s nekim. Ne samo da bi zarazila tog nekog nego bi napravila problem svim zaposlenim, a prvenstveno ljekaru koji ju je pustio da sa zarazom uđe u rijaliti. Hvala bogu pa se izuzetno vode računa o zdravstvenom stanju svih učesnika.

– Tačno je da je pitanju spolna bolest zbog koje nismo smjeli da je pustimo u rijaliti. Ona je maloprije napustila Šimanovce i uputila se kući, gdje će se pridržavati ljekarskih uputa kako bi joj se stanje stabilizovalo – rekao je izvor blizak produkciji.

– Ukoliko se bude izliječila, naknadno će biti donesena odluka da li postoji mogućnost da se vrati u rijaliti. Pošto se radi o bolesti koja se liječi duži vremenski period, ne mogu da kažem sa sigurnošću šta će se dešavati u njenom slučaju. Pokušali smo da saznamo o kojoj se konkretno bolesti radi, međutim, ostali smo uskraćeni za tu informaciju. Ali ukoliko se logički razmisli, može se zaključiti da je u pitanju ozbiljna bolest, budući da se liječi duži vremenski period.

 

 

ekskluziva.ba