Početna Rijaliti “JA KAŽEM ŠIFRU, ONA ODE GORE I JA JE IZJ****!” – Stanija...

“JA KAŽEM ŠIFRU, ONA ODE GORE I JA JE IZJ****!” – Stanija srozana u očima zadrugara! Kristijan iznio detalje

Evo šta je rekao o starleti!

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Kristijan Golubović otkrio je detalje odnosa sa starletom i bivšom rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević čiji se bivši dečko Marko Marković nalazi sa njim u Bijeloj kući.

Na starletin status prvo je udario kaskader Uroš Ćertić koji je Marku rekao da se maneken srozao time što je bio sa Stanijom, te da on nije smio sebi da dozvoli da bude sa “takvom djevojkom”, a na njegovo izlaganje nadovezao se Golubović:

– Vi kao da pričate o akademskoj građanki. Imamo nas dvojica dosta zajedničkih prijatelja. Pao je pod pritisak i srozao se što je bio sa djevojkom koja se sa golim si*ama šetala po terasama, gu*ila, ali dečko na tvom nivou nikad nije trebao da dozvoli da bude sa jednom takvom. Taj dečko treba da bude sa kćerkom Milke Forcan a ne sa Stanijom koja se za paparaco šeta go.a po terasi. Ti imaš ponašanje, genetiku i izgled da ti biraš, a ne ove. Samo kreten muškarac priča da nije u redu da ne prizna šta ste radili – rekao je Ćertić, pa dodao:

– Ne može da bude boginja od metar pedeset, atraktivna okej jeste. Je l’ ste vi ludi bre? Daj molim te, ti si za nju Ajnštajn. To se je*e utorkom uveče u šest ujutru kad se ne javljaju drugih pet. On ima ime i reputaciju jer je uspješan maneken, lijep i umije da se ponaša, a ne zbog čobanke koja se šeta za džabe – rekao je Uroš, a potom se nadovezao Kristijan:

– Prva je čepila pi*ke na Instagramu i prva je dobila fejk stvari od toga. Ja kažem šifru “seno”, ona ode gore i ja je iz***em i završim – rekao je Kristijan, piše Srbija Danas.

haber.ba