Početna Rijaliti IZDAJA PRIJATELJSTVA ZBOG MAJE! Taki žestoko napao Kristijana: Progovorio o sramoti koju...

IZDAJA PRIJATELJSTVA ZBOG MAJE! Taki žestoko napao Kristijana: Progovorio o sramoti koju krije

Puklo drugarstvo!

Iako je Kristijan Golubović prijatelj Radomira Takija Marinkovića, to ga nije sprečilo da u “Zadruzi” kritikuje i na negativan način komentariše njegovu ćerku Maju Marinković.

Kristijan je najpre iskritikovao Maju jer je preotela muža Pecu Vijagru svojoj drugarici Aleksandri Subotić, a potom je, prilikom poređenja nje i Aleksandre Nikolić, istakao da je Maja “prostitutka koja daje džabe”, dok Nikolićeva to navodno radi isključivo za novac.

Tim povodom jedan portal je pozvao Takija, koji je bio uvređen zbog reči, kako kaže, svog prijatelja.

Nije bitno šta kaže, već ko kaže! On kaže nešto za Maju, a on prevario ženu na televiziji – započeo je Taki, koji je priznao da mu je teško da komentariše ovu situaciju.

– Šta da kažem, šta biste vi rekli da ste na mom mestu?! Mi smo prijateljim, drugari… Pa šta da kažem, videli ste i sami da je njegova Kristina zbog njega crvenela pred svima nama kod Dušice u studiju. Sutra ako čuje da ga Taki pljuje napolju, moju ćerku čeka pakao. Svi su tamo protiv Maje, jer im je ona tamo najveća konkurencija i pretnja, i ženama i muškarcima. Neću više da budem skroman, to je tako!

srbijadanas.com