Početna Showbiz Duško Tošić priznao da očekuje sina: Ne bih se razočarao i da...

Duško Tošić priznao da očekuje sina: Ne bih se razočarao i da je treće dijete djevojčica

Ako je suditi po onome što kaže advokat Duška Tošića, brak proslavljenog fudbalera i pop dive Jelene Karleuše bi uskoro i sudski trebao da se okonča.

POVEZAN VIDEO:

Da je u Jeleninom i Duškovom braku nekada sve cvjetalo od ljubavi i da su imali velike planove za budućnost, dokaz je i Tošićev intervju koji je poslije Nikinog rođenja dao za ‘Svet plus’, a u kome je priznao da očekuje da će jednog dana dobiti i sina.

– Presretan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslijediti na fudbalskom terenu. Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio djevojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić, izjavio je tada Duško, jasno stavljajući do znanja da neće odustati dok ne dobije i muškog nasljednika.

Pored toga, on je tom prilikom izjavio i da planira da obezbijedi veliku kuću za svoju porodicu.

– Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno rješenje, dok ne nađemo mjesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću, rekao je tada Duško.

Iako nasljednika nije dobio, jer je, kako je jednom prilikom priznala, Jelena imala dva spontana pobačaja, san o porodičnoj kući je ostvario. Nažalost, u kući koju je kupio za sebe i svoju porodicu, nastavit će da žive Duškove nasljednice i Karleuša, ali bez njega.

z

azra.ba