Početna Izdvajamo U srcu Baščaršije: Guest House Bebek turistima nudi jednostavan i brz pristup...

U srcu Baščaršije: Guest House Bebek turistima nudi jednostavan i brz pristup svim znamenitostima i atrakcijama Sarajeva

Apartmani Guest House Bebek koji se nalaze u ulici Kračule 10, što je zapravo u blizini sebilja na Baščaršiji koji je ubjedljivo najprepoznatljivija građevina Sarajeva.

Ova lokacija turistima omogućava da ne moraju koristiti taksi od ovih apartmana mogu vrlo jednostavno i brzo doći do skoro svih znamenitosti i atrakcija grada na Miljacki.

Svoja vrata zvanično su otvorili u aprilu ove godine, a gostima su na raspolaganju sa 8 soba od čega su dvije trokrevetne, a ostale su dvokrevetne.

Ovaj novootvoreni ugostiteljski objekat je moderno opremljen, a pedatnost, čistoca, i ljubazno osoblje prvestveno izdvajaju ovaj objekat.

Kako su nam objasnili u Guest House Bebek sa ovim ugostiteljskim objektom neće stati. Naprotiv, imaju namjeru da se šire i dalje na drugim lokacijama u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Potrudili su se da formiraju pristupačne cijene jer ih uz atraktivnu lokaciju na kojoj se nalaze to čini pravim izborom za prenoćište.

U proteklim mjesecima gosti koji su cirkulisali ovim apartmanima su marokanci, indijci, turci, te turisti iz Hrvatske i Srbije, a dobrodošli su i svi oni koji kroče na tlo Sarajeva.

Prilikom naše nedavne posjete Ismar Čaušević, vlasnik ovih apartmana i Alma Hodžić, PR menadžer naglasila je našoj ekipi da klijenti rezervaciju mogu raditi i na Bookingu, gdje pojedinačno stoje cijene svih apartmana uz fotografije.

Sve detaljnije informacije i rezervacije možete dobiti na broj +38761072062, a ukoliko želite da ste u toku sa svim novostima iz ovog objekta zapratite ih na Instagram profilu Bebek guest house.