Početna Showbiz (VIDEO) PREPUCAVANJU SE NE NAZIRE KRAJ/ Baka Prase upitao Mitrovića: Šta je...

(VIDEO) PREPUCAVANJU SE NE NAZIRE KRAJ/ Baka Prase upitao Mitrovića: Šta je sa ljubavnicom iz Sarajeva koja te ‘uradila’ za lovu jer nisi htio da se razvedeš od Milice?

lić je rekao kako Mitrović ima ljubavnice, te da nerijetko zavodi i maloljetnice, a onda je objavio snimak na kom se vidi kako se Željko ljubi sa nepoznatom djevojkom u jednom lokalu

Rat između vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, ne jenjava.

Bogdan je sada na svom kanalu na Jutjubu iznio nove optužbe na Mitrovićev račun, a čak je priložio i neke dokaze za svoje navode.

Naime, Ilić je rekao kako Mitrović ima ljubavnice, te da nerijetko zavodi i maloljetnice, a onda je objavio snimak na kom se vidi kako se Željko ljubi sa nepoznatom djevojkom u jednom lokalu.

Nakon toga objavio je još jedan snimak, takođe iz kluba, gdje se ponovo vidi vlasnik “Pinka” kako se ljubi sa djevojkom koja nije njegova supruga.

Bogdan je objavio i snimak koji je nastao preko dana u jednom kafiću i rekao da bi to “moglo da prođe kao poslovni sastanak”.

Međutim, odmah poslije toga objavio je još jedan snimak iz diskoteke, na kom je Mitrović sa nepoznatom djevojkom.

Baka Prase objavio je i snimak iz kafića na kom Mitrović igra sa djevojkom za koju se vidi da je prilično mlada, ironično govoreći da “izgledaju baš trijezno”. Nakon toga Željko i djevojka su se poljubili.

“Inače, u ovom klubu je obezbjeđenje uzimalo telefone, ali naš tajni izvor je sve snimio, tako da hvala mu”, istakao je Baka.

“A šta je sa ljubavnicom iz Sarajeva koja te ‘uradila’ za lovu jer nisi htio da se razvedeš od Milice? Sve će izaći na vidjelo, ali ne u ovom videu”, dodao je Bogdan.

(Nova.rs, DEPO PORTAL/dg)