Početna Rijaliti MILJANA KULIĆ KLINIČKI CENTAR PODIGLA NA NOGE Od doktora do spremačice svi...

MILJANA KULIĆ KLINIČKI CENTAR PODIGLA NA NOGE Od doktora do spremačice svi samo pričaju o njenom ponašanju: Evo šta je radila u bolnici

Miljana Kulić danas je izašla iz Kliničkog centra Beograd, gde je bila zbog komplikacija usled operacije želuca u Turskoj.

Miljani je zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena slezina, a iako je njeno zdravstveno stanje bilo komplikovano, uspela je da se oporavi.

Iz Kliničkog centra su je izveli majka Marija Kulić, kao i dečko Nenad Macanović Bebica. Ipak, ono što je bilo interesatno je to što je Nišlijka u bolnici uspela da se upozna sve od doktora, do medicinskih sestara i spremačica.

– Miljanu ovde svi znaju. Sa svima je uspostavila komunikaciju. Najviše je pričala o”Zadruzi” ko je kakav, ko se čime bavi, šta kamere nisu snimile. Kad je uhvati nikotinska kriza nije birala koga zaustavlja, do doktora do spremačice. Ne može bez cigara neverovatno – rekao je naš sagovornik iz Kliničkog centra koji je želeo da ostane anoniman.

– Po hodnicima se osoblje bolnice šalilo i govorilo da li te je Miljana pitala za cigaru. Njena majka Marija bila je jako uznemirena, lakse smo nekad izlazili na kraj sa Miljanom nego sa Marijom, tražila da se njenoj ćerki odrade analize koje postoje i nepostoje, ali jedno je majka, razumemo je – dodao je sagovornik za “Blic”.

POVEZAN VIDEO:

Blic.rs