Početna Rijaliti Ivan Marinković izblamirao Gocu Tržan: Otkrio gde su imali prvi s*ks, pa...

Ivan Marinković izblamirao Gocu Tržan: Otkrio gde su imali prvi s*ks, pa tvrdio da je ona njega muvala! (FOTO)

Ivan Marinković otkrio je sve detalje odnosa sa bivšom suprugom Gocom Tržan!

Rijaliti zvezda i zadrugar Ivan Marinković godinama je bio u braku sa pevačicom Gocom Tržanom, sa kojom je dobio ćerkicu Lenku, koja je izrasla u pravu lepoticu. Međutim, o problemima u braku Ivana i Goce naširoko se pričalo i šuškalo, a on je sada otkrio detalje o njihovom prvom intimnom odnosu.

Ivan je pre svega ispričao koliko mu je bilo šokantno kada je saznao da se Goca raspitivala za njega, nakon čega je uspeo da je smuva, a potom su stupili i u brak.

– Iskreno, bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona – počinje priču Marinković za Hit i dodaje da nije verovao da će uspeti da zavede pop zvezdu:

– Nisam ni sanjao da ću uspeti da je smuvam, a kamoli da se oženim njom. Prvi se*s nam je bio u Domu sindikata, ali ne bih otkrivao tačno u kom delu dvorane i kako je sve izgledalo…

Posle braka sa Ivanom, Goca se prepustila bračnim vodama mladog bubnjara Raše Radovanovića, sa kojim je pre nekoliko meseci stala na ,,ludi kamen” i zvanično.

republika.rs