Početna Rijaliti DEJAN JE SADISTA KOJI MALTRETIRA ALEKSANDRU! Kristijan Golubović brutalno popljuvao Dejana i...

DEJAN JE SADISTA KOJI MALTRETIRA ALEKSANDRU! Kristijan Golubović brutalno popljuvao Dejana i njegovo ponašanje

Kristijan smatra da Dejan koristi Aleksandrino loše psihičko stanje

Tokom svog boravka u Zadruzi 4 Kristijan Golubović izgradio je vrlo prisan odnos sa Aleksandrom Nikolić, koja je čak u jednom trenutku priznala da se zaljubila u njega.

 

Sada je Golubović iskreno za Rijaliti plus otkrio jezive detalje zadrugarkinog života i ispričao kako se Aleksandra svojevremeno borila za život kada ju je grupa Albanaca držala zaključanu u stanu i tukla. Upravo zbog trauma koje Aleks vuče iz prošlosti, Kristijan je žestoko osudio ponašanje Dejana Dragojevića, nazivajući ga nasilnikom i sadistom.

– Dejan je jedan degenerik. On je u odnosu s Dalilom ispao žrtva, ali suštinski je kreten. Ježim se kada vidim kako se ponaša prema Aleksandri. Ja Aleks jako gotivim, i kada sam se svađao s njom u Zadruzi 4, trudio sam se da nikada ne pređem granicu i da je ne povredim jer znam kako je težak život imala – rekao je Kristijan, koji smatra da Dejan vrši nasilje nad Aleksandrom.

– Dejana je kao jako neiskusnog uzela pod svoje bivša prostitutka Dalila. U njihovoj vezi, a kasnije i braku, ona je bila dominantna žena, a Dejan je bio mazohista koji uživa u njenom maltretiranju. Međutim, nakon što su se razišli, on je naišao na Aleks, koja je skroz drugačiji mentalni sklop od Dalile. To je devojka koja čitav život gleda i trpi nasilje, i on je po prvi put dobio priliku da bude dominantan i da se nešto pita u odnosu. Međutim, umesto da je čuva, on je počeo da maltretira Aleksandru – rekao je bivši zadrugar, pa otkrio zbog čega ona trpi takvo nasilje.

 Aleks je devojka koja tome ne ume da se suprotstavi, ona je čitav život gledala oca nasilnika koji je tukao majku i maltretirao nju. Kasnije je zbog teškog života krenula stranputicom, i u Švajcarskoj su je mlatili od batina. Znam za situaciju kada su je Šiptari držali zatvorenu u stanu i danima se iživljavali nad njom. Polomili su joj nos i bilo je pitanje da li će živa izaći iz tog stana – ispričao je Kristijan, koji ističe da je Dejan zloupotrebio Aleksandrino loše psihičko stanje.

 On je primetio da Aleks sa sobom vuče ozbiljne traume, to se vidi po njenom izlaganju i ponašanju. Dejan je sadista koji je to iskoristio i počeo da se i on iživljava nad njom. To govori o tome koliki je licemer i loš čovek. Aleks je prošla i sito i rešeto i zaslužuje da konačno kraj nekoga bude srećna – poručio je Golubović.

Podsetimo, o nasilju koje trpi od svog dečka otvoreno je pričala i Aleksandra, koja je otkrila da je Dejan ispod pokrivača šutira, stiska za vilicu i udara.

 Slovenka brani Dejana

Ovim povodom pozvali smo i Aleksandrinu majku Slovenku Nikolić, koja je istakla da ne veruje da njena ćerka trpi nasilje u vezi.

– Ne verujem da je ona to baš tako mislila, sigurno nije tako rekla i mislila – rekla je njena majka.

ALO.RS