Početna Rijaliti VAŽI ZA NAJLJEPŠU ZADUGARKU, EVO KO JE USTVARI ANITA STANOJLOVIĆ: Rodila sa...

VAŽI ZA NAJLJEPŠU ZADUGARKU, EVO KO JE USTVARI ANITA STANOJLOVIĆ: Rodila sa 17. godina, evo ko je ona i čim se bavi

Isplivalo!

Nova zadrugarka Anita Stanojlović ponijela je lentu miss Zadruge 6, jer su svi bili očarani njeni prirodnim izgledom, budući da iza sebe sa malo godina već ima trogodišnjeg sina.

Komentari poput “Anita je prirodna ljepotica” našla se na društvenim mrežama kao tačka polemisanja – da li je to zaista istina?

Podsjetimo, prije ulaska u rijaliti Anita je oplela po Maji Marinković, sa kojom se borila u samom finalu izbora za miss, te ju je nazvala plastičnom djevojkom, s obzirom na to da je imala već nekoliko intervencija.

Međutim, izgleda da je Anita zaboravila da je i ona odlazila pod nož kod plastičnog hirurga, pa je pokušala da sakrije da je “majku prirodu” zamijenila silikonskim implantima.

Međutim, izvor blizak Aniti otkrio je da je ona već odradila silikone, i to samo dva mjeseca prije ulaska u rijaliti.

– Ona je došla na snimanje profila sa novim silikonima, prvi put ih je uradila samo tri mjeseca prije ulaska u Zadrugu. Ona je uradila malu kubikažu, platila ih je nekih 3.000 eura, kako to inače i ide – govori izvor i nastavlja:

– Silikoni joj nisu bili kao adut za ulazak u Zadrugu, nije joj bilo ni na pameti da zbog rijalitija ugradi implantate, već je prosto željela, porodila se, dojila je bebu i htjela je da podigne grudi kako bi bila zadovoljnija svojim izgledom. Nakon operacije joj je trebalo da se privikne, ali je sada prezadovoljna svojim izgledom, što govori i činjenica da je pobijedila na izboru za miss Zadruge 6 – rekao je izvor.

Podsjetimo, kada smo upitali Anitu zbog čega sebe ne svrstava u silikonske ljepotice, ona je pokušala da istakne kako je ona uradila samo grudi, a da su ostale djevojke promijenile lični opis i u licu, aludirajući na Marinkovićevu, piše Novi.

haber.ba