Početna Rijaliti ‘ULAZIM DA OBJASNIM MAJI I KRISTIJANU…” Filip Car izgorio, otkrio sve o...

‘ULAZIM DA OBJASNIM MAJI I KRISTIJANU…” Filip Car izgorio, otkrio sve o dolasku u Zadrugu 6

Šesta sezona “Zadruge” je počela pre četiri dana, a pojedini takmičari su već uspeli da se izdvoje u masi.

Pored novih imena, u Belu kuću su se uselili već dobro poznati takmičari, a svi se pitaju da li će se u ovoj sezoni pojaviti i neko od najaktuelnijih takmičara iz prošle sezone, poput Filipa Cara.

On se sada oglasio na svom Instagram profilu, i vidno iznerviran ostavio poruku za zadrugare i sve one koji se pitaju zašto ga ove godine nema u rijalitiju.

– Da uđem u rijaliti a? Pa da napravim kataklizmu neku opet da i vi vani i ovi unutra imate o čemu da pričate, da se svi lepo zabave i zarade, a ja da ga p*p*šim! Može, može, ali u k**cu više! Očito je to sve viša matematika za mene, a pošto nisam Ajnštajn ne lovim se više na teorije relativnosti! A realno i šta bih ja unutra? Da slušam Kristijana kako ogovara na svakom ćošku, da onom vozaču Hitne pomoći objasnim da je isforsiran u svemu, da onom teletabisu kaskaderu puknem šamar da ga vratim u duboko detinjstvo gde nema verske i nacionalne osnove, ili da Maji i još par njih dokažem da su stvarno dobile crveni karton u mom životu! Iznervirao sam se na ovo divno jutro, znam da vam fali istinska ljudina, ali nemojmo se vređati! – napisao je Car.

Srbijadanas.com