Početna Rijaliti RADO ĆU DOĆI DA JOJ POČUPAM KOSU! Žena Emila Talazova je prvi...

RADO ĆU DOĆI DA JOJ POČUPAM KOSU! Žena Emila Talazova je prvi put oglasila o Maji Marinković! Svaka druga je kao ona, one nisu za svadbu, nego za…

Supruga zadrugara Emila Kamenova, Iveta Talazova, prvi put se oglasila za medije povodom prisnog druženja njenog muža sa atraktivnom Majom Marinković, sa kojom čak planira srpsko-bugarsku svadbu

Iveta Talazova je istakla da je njen suprug još uvek povučen zbog jezičke barijere, budući da dolazi iz Bugarske, te da će mu biti potrebno još nekoliko dana da se opusti.

– Za sada je sve okej, gledam ga! Malo priča, on je tamo stranac, nov je. Ne oseća se komforno, zato ćuti, ali to je normalno. Nekoliko dana, dok se ne prilagodi… Za sada je odličan – počinje priču Iveta, koju smo odmah pitali da li je primetila da je Maja Marinković odmah na početku privukla pažnju njenog supruga Emila.

– Ne znam da li je on njoj privukao pažnju ili ona njemu (smeh). Što vi mislite da se ona sviđa Emilu? Ne znam, vreme će pokazati tamo ko prema kome ima simpatije. Lepi su muškarci, lepe žene, u jednoj su kući svi, videćemo.

Maja i Emil su sinoć sa zadrugarima govorili o njenom dolasku u Bugarsku, a pravili su i planove za veliku srpsko-bugarsku svadbu, iako je Kamenov zauzet, porodičan čovek. Na pitanje kako gleda na Majine i Emilove dogovore i planove, Iveta za Pink.rs kaže:

– Svaka druga žena je danas kao Maja, ali takve žene nisu za svadbu, nego za druge stvari. Ako već prave kobajagi svadbu, zovite i mene, rado ću doći… Da joj počupam kosu, nikakvih problema nema (smeh) – kaže Iveta, koju smo odmah pitali za koje je to stvari Maja, ukoliko već nije za brak.

– Ne mogu da kažem ništa za Maju jer je ne poznajem, ali mi se ovo što vidim ne dopada.

Emil nije krio da mu se dopada Maja jer je, kako kaže, ista kao njegova žena, samo im je boja kose drugačija. Iveta s tim nije saglasna.

– Ne znam šta je on video slično na meni i Maji. Ne kažem da je ružna, prelepa je, kod vas tamo u “Zadruzi” nema ružnih žena, sve su lepe. Jedina sličnost je što smo obe seks bombe – kaže Iveta, koja je ubeđena da će joj Emil ostati veran, pa je za kraj dodala:

– Ja sam rekla Emilu da je pametan i razuman, to čak i ako se nešto desi, biće na jedno veče, jednokratno nikakva veza, niti srpsko-bugarska svadba.

informer.rs