Početna Showbiz MARKO ĐEDOVIĆ DOBIO UNAPRIJEĐENJE, OGLASILA SE IVANA ŠOPIĆ: “NISAM IZNENAĐENA!”

MARKO ĐEDOVIĆ DOBIO UNAPRIJEĐENJE, OGLASILA SE IVANA ŠOPIĆ: “NISAM IZNENAĐENA!”

Nakon višegodišnjeg učešća u rijaliti šou-programu “Zadruga”, Marko Đedović je dobio stalan posao na “Pink” televiziji na kojoj se emituje ovaj TV format.

– Zvanično sam član kabineta Željka Mitrovića, član menadžmenta televizije “Pink” i “Pink Media grupe”. Tome već ima neko vreme, nekih dvadesetak dana, ali sam hteo da kod tebe u jutarnjem programu otkrijem ovu ekskluzivnu informaciju, jer si ti, pored toga što si mi koleginica, neko koga ja jako volim i poštujem i neko ko je kroz sve ovo postao moj prijatelj, tako da sam ovu ekskluzivu čuvao za tebe – ispričao je Marko u “Novom jutru” voditeljke Jovane Jeremić.

– Što se radnog mesta tiče, po mom mišljenju, ne pričam generalno, već se vodim sopstvenim mišljenjem – mislim da sam dobio najbolje radno mesto u državi, tako da ću zasigurno opravdati poverenje koje mi je ukazano.

 

– Preponosna sam, ali ne i iznenađena. Očekivala sam. “Pink” najbolje uvek zadrži za sebe – poručila je putem društvenih mreža Ivana Šopić, koja je, nakon učešća u spomenutom rijaliti šou-programu postala voditeljka emisije “Zadruga: Narod pita”.

Podsetimo, Đedović je nedavno zapanjio sve kada je obelodanio da je upravo on bio zaštićeni svedok u dokumentarcu “Internet nasilje”, posvećenom ilegalnim aktivnostima jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, pri čemu je, između ostalog, otkrio da je upravo on, zajedno sa jednom koleginicom, posredovao upoznavanju jutjubera i Veljka Belivuka

 

 

PULS