Početna Showbiz Hrvatica otkrila pikanterije odnosa sa Vidojem: Jurio me spuštenih gaća! Objelodanila sve...

Hrvatica otkrila pikanterije odnosa sa Vidojem: Jurio me spuštenih gaća! Objelodanila sve šok detalje!

Nakon prethodnih obraćanja Borne Nikolini Pišek, odmah po Vidojevoj smrti, u kojima je hrvatski ekonomista otvoreno rekla kako joj se pokojni Ristović udvarao, sad je odlučila da objelodani detalje njihovog odnosa, koji je bio mnogo više od lajkovanja storija i fotografija na društvenim mrežama.

Od smrti Vidoja Ristovića prošlo je četiri mjeseca, a rat između njegove udovice voditeljke Nikoline Pišek i oca Miše Grofa pada polako u drugi plan jer su se pojavile nove informacije o odnosu Vidoja i njegove ljubavnice Hrvatice Borne Kotromanić.

Naime, nakon prethodnih obraćanja Borne Nikolini, odmah po Vidojevoj smrti, u kojima je hrvatski ekonomista otvoreno rekla kako joj se pokojni Ristović udvarao.

Ona je sad odlučila da objelodani detalje njihovog odnosa, koji je bio mnogo više od lajkovanja storija i fotografija na društvenim mrežama.

– Pred 300 ljudi Vidoje je upao na svadbu s dva tjelohranitelja, prijetio je da će se ub.ti jer neću da budem s njim. Spuštenih gaća je jurio za mnom do toaleta. Takođe je upadao u frizerske salone da me gleda – napisala je Kontromanićeva na Instagramu, a povod za njeno oglašavanje bio je Nikolinin intervju za hrvatski magazin, gdje je Pišekova rekla da je Borna bez razuma, te da nikada nije bila u njenom domu.

– Nikolina, ja imam i razum i obraz, a tebi je k.kain nagrizao sve pomalo jer da nije, sakrila bi se u mišju rupu od srama – napisala je Borna na Instagramu, pa objavila poruku koju joj je Ristović pred smrt poslao:

– Je l’ hoćeš da ti organizujem da pogledaš apartman koji ću ti dati sljedeći put kad dođeš, sigurno je jedan od najljepših u Evropi.

ekskluziva.ba