Početna Showbiz Đorđe Đoković i Saška se zavjetovali na vjernost drugi put: Rekli DA...

Đorđe Đoković i Saška se zavjetovali na vjernost drugi put: Rekli DA na plaži, mlado do matičara došla bosa!

Đorđe Đoković i Saška Veselinov vjenčali su se u Beogradu u Crkvi Svetog Marka, a potom su mladenci i svatovi odletjeli za Tivat, gdje je organizovana velika gala svadba.

Porodica Đoković je sada iznenadila goste, te i drugi dan slave.

Naime, zvanice su došle na ceremoniju povodom vjenčanja Saške i Đorđe pred matičarem, koja se održala na plaži, a poslije ih je zabavljao Saša Kovačević.

Mlada je zablistala u novoj i raskošnoj vjenčanici, dok mladoženja nije skidao osmijeh sa lica. Nasuprot onoj na crkvenom vjenčanju, mlada se ovoga puta odlučila za bijelo-krem vjenčanicu golih ramena i izvezenim detaljima od čipke. Mlada je do matičara došla bosa i to stazom od hotela do plaže, koja je posuta bijelim laticama ruža.

Tamo su ih čekale dvije djevojčice sa korpama latica cvijeća, a sam čin se odigrao ispod ogrmnog vijenca od bijelih i roze ruža.

Nakon vjenčanja, mlada je na plaži bacila bidermajer, koji je uhvatila jedna od njenih bosonogih prijateljica.

Podsjetimo, Novak je bio presrećan zbog ženidbe svog brata, pa je kratko rekao: “Najponosniji sam danas zbog njega. Što se tiče bračnih savjeta, sve će mu se kazati samo”.

Inače, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspješni mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisji ’’ Amidži šou’’ otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: ’’Volio bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.’

ekskluziva.ba