Početna Showbiz PODSJETIO NA SINA KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA/ Noletov sin bacio mladence...

PODSJETIO NA SINA KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA/ Noletov sin bacio mladence u drugi plan: Stefan Đoković napravio šou na vjenčanju!

Porodica Đoković okupila se u Crkvi Svetog Marka povodom vjenčanja Novakovog najmlađeg brata Đorđa i njegove izabranice Saške Veselinov.

Jelena i Novak došli su sa sinom Stefanom i kćerkom Tarom, te nisu skidali osmijehe sa lica. Jelena je tokom vjenčanja fotografisala mališane, koji su privlačili veliku pažnju prisutnih.

Kada su se okupljeni svatovi fotografisali ispred crkve nakon čina vječanja, sin tenisera nasmijao je sve kada je tokom slikanja napravio prstima uši sestri Tari i još jednom dječaku. Dok je na drugoj fotografiji prekrstio ruke.

Stefan privlači pažnju gdje god se pojavi, a svojom harizmom i simpatičnim ponašanjem oduševljava sve.

Nema sumnje da je na ovoj fotografiji ispao glavna zvijezda, te je mladence bacio u drugi plan.

Mnoge je njegov vrckast potez podsjetio na sina Kejt Midlton i princa Vilijama, malenog Luja, koji često pravi smiješne izraze lica i simpatične nestašluke na događajima.

Podsjetimo, Đorđe Đoković i Saška Veselinov zavjetovali su se na vječnu ljubav u krugu najbližih, dok će se slavlje povodom vjenčanja nastaviti u Crnoj Gori.

ekskluziva.ba