Početna Rijaliti Nema muževnosti u njemu, neka potraži pomoć: Ruška Jakić žestoko ponizila Dejana...

Nema muževnosti u njemu, neka potraži pomoć: Ruška Jakić žestoko ponizila Dejana i sasula mu salvu uvreda u facu!

U novoj sezoni najpopularnije emisije o poznatima “Magazin In”, autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je Dejana Dragojevića, Rušku Jakić, Dušicu Jakovljević, Vesnu Đogani i Jasminu Šupeljak.

Čuvaš li nešto od bivše žene, što te podsjeća na nju? – upitala je Sanja.

– Ne, zaista nema. Osim ožiljka koji nosim na glavi, to me samo podsjeća na to da nastavim dalje i da se nikada ne vraćam na staro. Burmu sam dao u rijalitiju, da bi se otvorio vešeraj, toliko o tome. Ne mislim da je neko ko me je lako zamijenio zbog nekog, pa me nakon toga lažno vratio, vrijedan bilo čega – rekao je Dejan.

– Nacija će se rasplakati zbog Dejanove tužne sudbine, neka mi neko donese maramicu – rekla je Ruška.

Ruška, ima li neke muževnosti u njemu? – upitala je Sanja.

– Nema nikakve muževnosti u njemu. Njemu se u glavi sve pomiješalo, ne zna da li voli novu djevojku, kakve su mu emocije prema bivšoj ženi. Čovjek treba da potraži pomoć. Meni je potrebno da me neko voli, svaku tugu pretvori u radost, da mi da krila kada mi je teško – rekla je Ruška.

– Bio sam primjer koji je svojoj ženi dao sve, bio uz nju u svakom momentu, a vratilo mi se na jako loš način. Podigao sam je iz pepela, bio uz nju kad nije niko, a onda sam zamijenjen za osobu koja je sve suprotno od mene – kazao je Dejan.

Smatrate li da se voljena osoba može zadržati, ukoliko odluči da nastavi dalje sa nekim drugim? – nastavila je Sanja.

– Ne treba zadržati, nije ni moguće. Žena kada odluči da promijeni nešto, ne može je niko zaustaviti – rekao je Dejan.

– Ja sam pokušavala da vratim muža. Kada neko ima djecu, onda se taj momenat rasturanja porodice odražava i na njih. Ja nisam bila histerična, nisam špijunirala, opsijedala, ali nisam kao takva odgovarala partneru – kazala je Jasmina.

– Ne treba tražiti krivicu u muškarcu, nego u sebi. Muškarac je uvijek bio vođa, gazda u kući. Nekada treba da da se postavimo kao žene, da ih poljubimo, skuhamo ručak, a ne da ih vodimo na večeru – rekla je Ruška.

– U mojoj kući smo uzajamno bili gosti – rekao je Dejan u emisiji Magazin In.

Izvor: Kurir