Početna Showbiz Platiću ti 20 eura za sat vremena! Jovana Jeremić dobila poruku od...

Platiću ti 20 eura za sat vremena! Jovana Jeremić dobila poruku od Bake Praseta: Htio je da dođe u emisiju

Voditeljka Jovana Jeremić u programu uživo u “Novom jutru” otkrila je da joj je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase slao poruke u kojima joj je navodno nudio novac kako bi gostovao kod nje.

Jovana je iznijela da je ranije, nekoliko puta zvala jutjubera da joj bude gost u emisijama, ali da joj on tada nije odgovarao na poruke.

– Ja sam se sinoć vraćala iz grada i dobijala poruke na Instagramu. Prvo da kažem, ja sam Bogdana zvala u emisiju u decembru, kada se dogodilo ono sa Kikom. Bila sam korektna, ali on mi nije odgovorio na poruku. Zvala sam ga i 2019. godine, ali ni tada nije odgovorio. Da bi se sinoć javio i napisao: “Može. Kada da dođem u emisiju i reci mi koliko tražiš za sat vremena? Maksimalno što bih ti dao je 10 eura. Da li hoćeš u lajv kod mene sada?” Nisam mu ništa odgovorila – počela je Jovana, a potom dodala da joj je Baka Prase poslao glasovne poruke.

– A Jovana odgovori. Čekamo te u lajvu, hajde. Jovana, molim te, pridruži se našem lajvu. Evo, čak ću ti za sat platiti 20 eura, ali više od toga ne mogu – rekao je on, navela je voditeljka.

Jovana je tada objasnila da ne naplaćuje gostovanja svojim gostima.

– Pod jedan, ja nijednom gostu nikada nisam naplatila gostovanje. Novac uzimam samo od mog gazde, imam samo jednog gazdu. Kad je dobio poziv da gostuje u emisiji, dobio je zaista lijep poziv gdje ga ja sigurno ne bih napala. Nikada neću pristati da budem dio rijalitija sa prasićima. To nije moj nivo, posebno jer ja prasetinu ne jedem – rekla je Jovana.

Izvor: Kurir