Početna Rijaliti Napolje pod hitno! “Je*em li ti džamiju, osunetiću te ustima”: Nakon haosa...

Napolje pod hitno! “Je*em li ti džamiju, osunetiću te ustima”: Nakon haosa Sarajlije i Kristijana, pale nacionalističke uvrede

Sinoć je počela “Zadruga 6”, voditeljica Dušica Jakovljević je iz studija ispratila nove učesnike koji su se do kasno u noć useljavali u Šimanovce.

Posljednji, od 58 novih zadrugara, ušli su prezimenjaci Jelena i Kristijan Golubović.

Čim je u Zadrugu ušao Kristijan napravio je haos jer je rekao za Lil Broksa da je klošar, pa su skočili jedan na drugog.

No, tu se haos nije zaustavio. Na Sarajliju je krenuo i kaskader Uroš Ćertić, ali ga je obezbjeđenje sklonilo.

– J*bem li ti mamu, p*čko smrdljiva – vikao je on, a nastavak njihovog sukoba nije prikazan, pretpostavlja se zbog nacionalističkih Uroševih ispada koji su uslijedili:

-“Je*ba*u te ceo rijaliti usta. Je*em li ti mamu, obrezanu u pi*ku ja, smrdljivu…”, psovao je Ćertić Lil Broksa, pa nastavio:

“Je*em i ja tebe, debilu jedan. Je*em samo tebe, neću ti ni familiju ni nikog, a ti džamiju psuješ, klošaru”, odbrusio je Lil Broxs.

“Nisam ja džamiju…”, pokušao se pravdati kaskader, a onda je, ipak, opsovao vjerski objekat i krenuo sa psovanjem majke:

“Je*em li ti džamiju. Mamu ti je*em u pi*ku, raspalu. Mamu ću ti osunetiti”, izgovarao je ove uvrijedljive riječi Uroš koji je i ranije poznat po svojim nacionalističkim ispadima. Potom je dodao kako te njegove psovke ne idu u program:

“Samo da znaš, ovo nije sad u kadru, ovo se ne snima. Je*em li ti mamu. Osunetiću te ustima, je*em li ti mamu u pi*ku”, vrijeđao je kaskader Sarajliji, što nije daleko od istine jer ovaj nacionalni ispad ne postoji na zvaničnom kanalu Zadruge, ali su ga snimile brojne stranice koje su podijelile i zatražile od Željka Mitrovića diskvalifikaciju.

Budući da u Zadruzi nije dozvoljen govor mržnje, kao ni vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, građani Bosne i Hercegovine od vlasnika Pinka traže diskvalifikaciju ili žestoku kaznu za izrečene riječi u njegovom rijaliti formatu.

Ispod poslušajte kompletan nacionalistički govor Uroša Ćertića:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senzacija.ba (@senzacija.ba_official)

“Sramno, napolje pod hitno”, “Ovo je za diskvalifikiciju! Željko, čekamo tvoju reakciju”, samo su neki od komentara.

Senzacija.ba