Početna Rijaliti JOVANA JEREMIĆ MU JE RAK RANA, MJESECIMA VODIO MEDIJSKI RAT SA NJOM:...

JOVANA JEREMIĆ MU JE RAK RANA, MJESECIMA VODIO MEDIJSKI RAT SA NJOM: Uroš Ćertić se naoštrio pred Zadrugu 6, evo šta neće raditi!

Voditeljka Dušica Jakovljević dočekala je i 17. zadrugara koji se večeras useljava u Belu kuću, a to je Uroš Čertić.

– Rekli su da si ponosan Dorćolac, znam da si spreman za izazove i da si stao iza svojih stavova. Kako ćemo u “Zadruzi”? – pitala je Dušica.

– Predstavljam ozbiljan kraj, stari kraj Dorćol i velika imena, sramota je da ulazim sa bilo kim verbalno. 99% njih mene nisu videli uživo, mogu da me vide na imdb-u. Ja ovde nisam došao da se svađam, verbalni duel je neminovan. Ja neću da ćutim, ali nema potrebe vređati ljude, jer gledaoci vide ko je ko – pričao je on.

– Uroše, je l’ si slobodan emotivno? – pitala je voditeljka.

– Da, slobodan sam. Nije mi se iskreno niko dopao, teško će se ovde naći devojka za mene. Ja nemam 20 godina, neke druge stvari me interesuju – rekao je on.

– Iz “Zadruge 1” sam izašao zbog konflikta sa decenijskim prijateljem Mikijem. Trenutno sam slobodan. U zatvorenom prostoru može svašta da se desi. Ubija me nepravda. Ne smeta mi komentarisanje, samo bez ružnih reči. Majka mi je inženjer hemije, ćerka vrhunski doktor, imam dete, mnoge stvari sebi ne bih dozvolio. Ne ulazim da dokažem da sam pastuv, već holivudski kaskader, Dorćolac. Gledaocima bih poručio da gledaju u što većem broju i da ne budu pristrasni. Mir i ljubav – poručio je Uroš.

Podsetimo, medijski rat između Jovane Jeremić i bivšeg rijaliti učesnika Uroša Ćertića nije se smirivao mesecima, a voditeljka je odlučila da stane na put kaskaderu krivičnom i parničnom tužbom.

kurir.rs