Početna Rijaliti NE PRESTAJE DA ŠOKIRA NAKON RASKIDA SA KARIĆEM: Misica pokazala svoju drugu...

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA NAKON RASKIDA SA KARIĆEM: Misica pokazala svoju drugu stranu, fanovi zbunjeni, a svi se pitaju jedno!

Bivši učesnici rijalitija “Zadruga” Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, nedavno su stavili tačku na ljubavnu vezu i ova vest iznenadila je sve njihove fanove.

Nakon raskida par je obrisao sve zajedniče slike sa društvenih mreža i svako je krenuo na svoju stranu. Stefan se sinoć javno oprostio od rijaliti karijere i zahvalio Velikom šefi i šefici na svemu, a prema pisanju medija, planira da se posveti privatnom biznisu, dok Jovana uglavnom vreme provodi u izlascima.

Međutim, sada se pojavio provokativan snimak na kojem Jovana Ljubisavljević zanosno pozira pred kamerom, razgolićena u topu, što je mnoge začudilo, jer nisu navikli na ovakavo njeno izdanje.

Misica se uvijala pred kamerom i zavodljivo pozirala, a mnogi su komentarisali da je počela da pokazuje svoju pravu stranu.

“Gde je nestala ona smerna devojka”, “Sad će tek da pokaže ko je i šta je”, “Uvek se folirala”, “Jovana je prelepa kao i uvek”, “Bomba” – nizali su se komentari i mišljenja su bila podeljena.

Kurir.rs/M.K.