Početna Rijaliti CAR OTKRIO SAV DALILIN PRLJAV VEŠ! Urnisao je u emisiji uživo: “Bila...

CAR OTKRIO SAV DALILIN PRLJAV VEŠ! Urnisao je u emisiji uživo: “Bila je sa oženjenim čovjekom, imala je tri kombinacije poslije mene”

Ljubavni trougao koji je obeležio petu sezonu rijalitija “Zadruga”, Dalila Dragoejvić, Dejan Dragojević i Filip Car, našli su se oči u oči u emisiji “Narod pita”.

Oni su izneli niz optužbi, a Car je u jednom trenutku otkrio da je Dalila bila sa oženjenim čovekom.

– Ovde Vesna iz komšiluka. Dobro vas našla. Pohvalila bih tebe Darko, sjajan si. Deki, čestitam ti na pravoj pobedi i na svemu što si izdržao. Pošto si rekao da ćeš u emisiji reći sve što imaš, šta je to? – pitala je gledateljka

– Neću, sad je poslednja emisija. nema šta. Ja da pričam u prazno neću. Da mi treba dokazivanje, pričao bih, ali ja sam pobednik i to nije moj nivo – rekao je Dejan.

– Kad si progledao? – pitala je gledateljka

– 13.01.2022. Tad mi je progledala i lobanja – rekao je Dejan.

– Filipe, pričali smo pre nek veče. Dalila je posle 4 godine braka javno prevarila Dejana, da li misliš da bi i tebi nabacila rogove? – pitala je gledateljka.

– Sigurno bi se negde sa strane p**eftala. Sigurno bi se olinjala, ali ne verujem da bi me ostavila. Ne bih oprostio, ali bih predosetio i osetio. Dejan je dosta bio mlad, ne bih se baš sa njom mogao zavaljati u dugogodišnje odnose. Ja sam ful minutažu odradio što se tiče nje – rekao je Car.

– Ona nije za brak – rekla je gledateljka.

– Imala je brak, mene, pa brak, pa Gringa, neke dve, tri kombinacije sa strane i sad dečka, i nešto od ranije – rekao je Car.

– Da li je po tebi muška i ženska prevara ista? – pitala je gledateljka.

– Prevara ko prevara, uvek se veća težina daje ženskom bludu i nemoalu – rekao je Car, pa dodao:

– Bila je sa oženjenim čovekom nakon petice – rekao je Car

– Ove seljačke fore i bacanje peckalica, mani me. Debilčino otkud ti zanš šta sam ja, kad i sa kim. Izađite mi svi kolektivno iz života. Bolim vas i ne prolazim – rekla je Dalila.

Ona je dvorska luda bila deset meseci i sad napolju. Radila me je na se*sipil – rekao je Car.

Kurir.rs