Početna Rijaliti ALEKSANDRA NIKOLIĆ ULAZI U ”ZADRUGU 6”: Spremna je da ostvari sve svoje...

ALEKSANDRA NIKOLIĆ ULAZI U ”ZADRUGU 6”: Spremna je da ostvari sve svoje ciljeve, a najteže joj pada što on neće biti s njom!

Nova, dugo iščekivana, šesta sezona rijaltiija “Zadruga” upravo počinje na TV Pink! Pratite direktan prenos iz Šimanovaca!

22:54 – Za njega nije potrebna nikakva najava, rekla je Voditeljka Dušica Jakovljević, a to je jedan od najžustrijih zadrugara Miroslav Miki Đuričić!

22:51 – Aleksandra je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrila da je toko pete sezone Zadruge imačla brojnih rasprava i svađa, te da je svesna da će morati da vodi računa, jer će joj se meriti svaki korak.

Nadam se da ću biti dovoljno jaka i hrabra! – dodala je Aleks Mima.

22:46 – Aleksandra Nikolić je naredna zadrugarka koja će kročiti u Belu kuću! Ovog puta kaže da ulazi kako bi pobedila!

Najteže mi je jer se odvajam od Dejana! – rejla je iskreno Aleksandra, nakon čega je zagrlila Dejana koji je bio u podršci.
22:43 – Večerašnji program biće obogaćen i brojnim, spektakularnim plesnim tačkama, a prva u nizu za večeras gledaoce je ostavila bez daha.

22:40 – Prva osmorka je nakon razgovora sa voditeljem Milanom Miloševićem pošlo put Bele kuće, a zadrugari su ostali oduševljeni pred prizorom ispred sebe. Naime, bela kuća je zasijala novim sjajem, a budući stanari doslovno su ostali bez daha kada su ugledali predivnu belu sofu i crvene zidove.

22:34 – Nakon tradicionalne vožnje gondolom, zadrugari su imali priliku da se susretnu i sa voditeljem Milanom Miloševićem koji im je poželeo najtopliju dobrodošlicu.

22:29 – Prvih osam zadrugara podelilo je prve utiske sa voditeljkom Ivanom Šopić koja ih je dočekala na crvetnom karpetu. Zadrugare je predvodila Maja Marinković, koja je zvanično prva učesnica Zadruge 6. Voditeljka je simbolično, svim učesnicima poklonila karte za cirkus.

22:22 – Prva grupa zadrugara dovezla se oldtajmerima u novi deo Zadruge.

22:21 – Zvezdan je progovorio i o svom poznanstvu sa Kristijanom Golubovićem, ističući da su se čuli i pre početka rijalitija.

22:13 – Zvezdan Slavnić je naredni zadrugar koji će kročiti u “Zadrugu 6”. On je poznat po velikoj ljubavi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin, a između ostalog je i sin popularnog sportiste Moke Slavnića. Podsetimo, devedeseih godina, bio je jedan od najvećih šmekera beogradskog asfalta.

Ne mogu da kažem da sam izašao iz anonimnosti. Zbog oca sam ceo život u medijima, i rešio sam da probam i ovu drugu stranu. nadam se da ću biti svoj, i promovisati sport. U Zadruzi ću pričati o svom životu i svemu što sam proživeo – rekao je Zvezdan.
22:08 – Ovaj šmeker je naredni učesnik “Zadruge 6”! Marko Marković je jedan od najatraktivnijih zadrugara koji je ikada kročio u Zadrugu, a pored dugogodišnje veze sa Stanijom Dobrojević, imao je afere sa brojnim zadrugarkama, među kojima je i Maja Marinković koja se odmah zagonetno nasmejala, čim je kročio u studio.

Uvek sam iskren, ali neću sve da otkrivam o sebi sada! – rekao je Marko.

22:04 – Zorica je prokomentarisala i ostatak ekipe koja će večeras prva kročiti u Zadrugu ističući da od Maje Marinković očekuje potpuni haos, dodajući da jedva čeka da se useli u Belu kuću.

21:58 – Ona je jedna od najpoznatijih pevačica na srpskoj sceni, i jedna od najomiljenijih učesnica Zadruge. Velika zvezda i omiljeni šoumen mnogih stigla je u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, a to je Zorica Marković.

Svi su mi rekli da furam svoj fazon! Od ove sezone očekujem da će biti spektakularna i da uiskreno očekujem svašta, biće potpuno ludilo, i mislim da ćemo oboriti sve dosadašnje rekorde. Šestica će da razvali – rekla je Zorica.

21:54 – Govoreći o boravku u rijalitiju, Bojanić je istakao da će se ponašati isto kao i u spoljnom svetu, i da ne postoji nešto što će ga iznenaditi tokom boravka u Beloj kući.

21:49 – Mikica Bojanić je naredni učesnik ”Zadruge 6”. Podsetimo, on je sin pevača Miloša Bojanića koji je i sam bio učesnik rijalitija, a koji je, tokom svog boravka u Beloj kući izazivao ozbiljne turbulencije i pometnje.

– Maja Marinković mi je najinteresantnija učesnica! Miki Đuričić isto – rekao je Mikica.

21:48 – Maja Marinković je pohvalila to, što Ivan ne želi da prevari devojku u rijalitiju.

21:45 – Ivan je tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrio da je zauzet i da ne želi da prevari svoju devojku, međutim, nije isključio mogućnost da do nečega takvog i dođe.

Emil mi je okej lik, upoznao sam neke ljude i mislim da ćemo se lepo družiti – rekao je Ivan na predstavljanju.
21:42 – Ovaj zadrugar je napravio pometnju na samom potpisivanju ugovora za Zadrugu 6, kada je isplivao njegov se*s skandal. Naredni zadrugar zove se Ivan Nešković.

21:40 – Maja je buduću zadrugarku upozorila da lepota zna da prevari i da treba da vodi računa o tome kakvi su muškarci iznutra.

21:38 – Anita je istakla da joj se jedan od učesnika koji će večeras kročiti u Belu kuću dopada, a to je, kako je otkrila, već dobro poznat zadrugar.

21:34 – Anita Stanojlović jeste naredna učesnica Zadruge 6.Ovalepotica napravila je pravi bum i pre samog ulaska u „Zadrugu“. Profesionalnije šminker, ali je zahvaljujući svom atraktivnom izgledu postala uticajnainfluenserka. Samo jedan njen video na Instagramu broji 2,2 miliona pregleda.

21:32 – Emil kaže da mu je žena rekla da vodi računa kako se ponaša, i da se ne svađa, što će biti teško, kako je dodao.Za njega su interesantni učesnici Zadruge Mensur i Filip Car, otkrio je potom.

21:30 – Sebe je opisao kao pravičnog, i kao nekoga ko deli pravdu, dodajući da neće biti dobar sa ljudima koji su foliranti.

21:26 – Nakon Majinog profila, naredni zadrugar kog je predstavila voditeljka Dušica Jakovljević jeste trostruki pobednik rijalitija jeste Emil Kasimirov Kamenov iz Bugarske.

Drugari iz Bugarske su mi rekli da nisam normalan – našalio se Emil.
21:20 – Kako je Maja rekla, mnogi će imati problema zbog života sa njom u Zadruzi, ali, kako je napomenula, ona nikoga ne mrzi niti gaji bilo kakav animozitet prema bilo kome.

Taki me javno brani, a kod kuće me psuje – rekla je Maja, odgovarajući na pitanja voditeljke Dušice Jakovljević.

21:15 – Vreme je da gledaoci upoznaju prvu grupu zadrugara koji će se useliti u Belu kuću! Led je probila Maja Marinković, čiji je profil prvi prikazan ove noći. Maja je sve gledaoce iznenadila svojom ekstravagantnom odevnom kombinacijom, a sebe je najavila kao “Rijaliti kraljicu”.

Od mene se sve očekuje. Napunila sam baterije, srećna sam, slobodna, mislim da će ovo biti zanimljiv rijaliti! Bolje da sam luda nego da sam jadna. ja volim žene lavice. – rekla je Maja voditeljki Dušici Jakovljević.

Večeras će se u Belu kuću useliti novi zadrugari, čije ćemo živote pred budnim okom mnoštva kamera pratiti idućih deset meseci.