Početna Showbiz Oglasio se otac Bake Praseta: Sine, kad si se uvalio u to,...

Oglasio se otac Bake Praseta: Sine, kad si se uvalio u to, moraš da pobijediš!

Jutjuber Baka Prase i vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović danima vode medijski rat, u kojem su obe strane iznijele brojne optužbe. Ovim povodom oglasio se i otac Bake Praseta, Nenad Ilić, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao riječi podrške za svog sina.

„Sjećate se, možda oni sa malo više iskustva i pamćenja, onih radio emisija sa pozdravima i čestitkama? Polazak u vojsku, rođendan, svadba… E pa sad i ja za nedjelju popodne da pustim prijateljima jednu pjesmu za podršku mom sinu. Pink Floid, ‘Shine On You Crazy Diamond“ iliti u prevodu – Sjaj ti ludi dijamantu. Nisam nikad bio žanrovski određen, ni roker ni džezer ni folk… Ali ovo sada je pjesma za njega. Njemu vjerovatno spora, pošto on ima brzinu i energiju kao ona nuklearna elektrana u Zaporožju koju skotovi bombarduju“, započeo je Ilić, pa je nastavio:

“Bez obzira na povod, da li je veliki ili je banalan, ‘slučajan’, a pod Božjom kapom ništa nije slučajno, ušao je u nemogući poduhvat. Da se sam obračunava sa fabrikom zla. Pokušavao sam da ga odgovorim, ali ne vrijedi. Kad ga neko ucjenjuje ili mu prijeti, uključuje se na dugme. Kao i ja kad sam bio mlad.”

Nenad je, potom, poslao javno poruku sinu.

“Bogdane, sine, zbog svih nas, kad si se već uvalio u to – moraš da pobijediš. Sijaj sine svojom blesavom iskrenošću protiv ogavnih gospodara laži. Nisi ti junak kao Miloš, i sam to znaš i priznaješ svoje mane i slabosti, ali ako nemamo boljeg od tebe da stane na crtu skotovima – najbolji si”, napisao je Nenad.

ekskluziva.ba