Početna Rijaliti Ne bi mi bilo žao da ta debela svinja umre: Ivan Marinković...

Ne bi mi bilo žao da ta debela svinja umre: Ivan Marinković žestoko opleo po majci svoga djeteta!

Rijaliti učesnik Ivan Marinković kaže da je Miljana Kulić trebalo da smrša, a ne da ide na operaciju smanjenja želuca, nakon koje su joj se ljekari borili za život, pa ju je nazvao pogrdnim imenima…

Ivan Marinković kaže da je Miljana Kulić debela svinja i da mu ne bi bilo žao da umre! On će se uskoro sresti sa majkom svog sina Željka u “Zadruzi 6”, kada će se konačno obračunati pred kamerama. Miljana se i dalje nalazi u bolnici, gdje je završila zbog komplikacija nakon operacije želuca u Turskoj.

Njoj je tada izvađena slezina, izgubila je veliku količinu krvi i još se oporavlja u Kliničkom centru Srbije, ali čim se oporavi, pridružiće se takmičarima u “Zadruzi”.

Marinković kaže da mu nije žao što je njegova bivša u lošem zdravstvenom stanju.

– Dozvolila je sebi da izgleda kao svinja. Umjesto da je smršala, ona je otišla na operaciju. Debil! Baš ništa me ne zanima o njoj. Ne interesuje me, znam da je bila loše. Ma i da umre, neće mi biti žao, ne mogu da lažem! – priča Ivan za Informer.

Marinković ipak vjeruje da će Kulićevoj biti bolje i da će se suočiti sa njom pred kamerama:

– Znam da će se Miljana izvući i da će ući u “Zadrugu” samo da bi se svađala sa mnom, jer ništa drugo ne zna radi. Spreman sam za nju i za sve ostale koji žele da me napadnu. Ponašaću se prema svakome onako kako zasluži. Mislim da će mi drugi praviti veće probleme od nje. Ne bih volio da imamo sukobe, ali svejedno mi je. Marija, Miljana, Dalila ili bilo koji drugi rijaliti učesnik, svi će mi biti isti. Mogu sa trideset ljudi da se raspravljam, nije mi problem.

Ivan je ubijeđen da će Kulićeva u najgledanijem rijalitiju pokušati ponovo da ga osvoji.

– Njen plan će biti da me smuva u “Zadruzi”. Siguran sam u to! Ali ja nikada ne bih bio sa njom, pa i da je posljednja žena na svijetu – kaže Marinković.

Rijaliti igrač priznaje da mu je žao što sa Kulićevom ima sina.

– Poslije “Farme” sam ušao u “Parove”, smuvao Miljanu i napravio joj dijete. Kajem se što sam bio sa njom i kajaću se cijeli život zbog toga. Ona je jedan ološ i žao mi je što sa takvom osobom imam sina – priča on i dodaje da njih dvoje nikada nisu bili zvanično u vezi:

– Često me oslovljavaju kao bivšeg muža Goce Tržan i to mi ne smeta. Ali vidim da se spominje i bivši Miljanin ljubavnik. Nešto sam joj bio, ali ne znam šta. Možda bivši pravljač djeteta, ako tako može da se kaže, pošto nas dvoje nismo bili momak i djevojka.

Izvor: Informer