Početna Rijaliti Zadrugari stigli u karantin: Među njima dosta poznatih imena, a iznenađenje je...

Zadrugari stigli u karantin: Među njima dosta poznatih imena, a iznenađenje je poznata glumica

Nova sezona rijalitija ”Zadruga” počinje uskoro, a zadrugari su spremni stigli u karantin. Mi vam otkrivamo ko je sve pristigao i šta novi ukućani rade pred karantin i višemjesečno odsijecanje od realnog života.

Šesta sezona rijalitija ”Zadruga” samo što nije počela, profili su snimljeni, pregledi obavljeni, sada je došao red na karantin.

Zadrugari se okupljaju noseći sa sobom crne kese pune stvari koje će im trebati u narednih deset mjeseci.

Među prisutnima smo primijetili Damira Tepavca, koji je inače bivši učesnik rijalitija BAR sa Kurir televizije.

Osim Damira, novo lice rijalitija biće Tamara Ćasić, koja je posljednja potpisala ugovor, od para koje će zaraditi u rijalitiju, pokrenuće privatni biznis, školu za ples.

Cveta Žarković poznatija kao Super Cveta stigla je pratnji Anđele Veštice, ona joj je požela da bude svoja, ali je dodala i da od kontroverzne voditeljke možemo svašta očekivati.

Neca Tiktoker pristigao je sa svojim bratom Predragom, a njih dvojica će se zajedno useliti na imanje u Šimanovcima.

U karantin je stigao i Emil Kamenov, učesnik porijeklom iz Bugarske, koji je inače učestvovao u nekoliko rijalitija, a u jednom je čak i odnio pobjedu.

On je inače radio kao tjelohranitelj tamošnjih zvijezda, i glumio u seriji “Balkanska mafija”. Kaže da se ne boji nikoga, za Kristijana Golubovića nije čuo, a otkriva da ni od koga ne zazire.

Među poznatim imenima naći će se Sanja Grujić, Adam Đogani, bivši dečko Miljane Kulić Danijel Višić, ali i Ana Spasojević.

Inače, iako je ulazak u karantin najavljen u 12h, mnogi su stigli dosta ranije, ne bi li izbjegli medije.

Pored poznatih rijaliti lice, na velelepno imanje stiže i Miljana Popović, koja je glumila u “Četiri ruže”, “Sumnjivo lice” i “Panama”, kaže da je ne interesuje šta će kolege da kažu o njeniom učešću, jer je za nju rijaliti scena. U karantin su stigli i bivši muž Viktorije Mitrović, ali i Ivan Marinković s kojim Miljana Kulić ima dijete.

Izvor/Foto: Kurir