Početna Showbiz Gdje ćeš motikom na bager? Aca Lukas o sukobu Bake Praseta i...

Gdje ćeš motikom na bager? Aca Lukas o sukobu Bake Praseta i Željka Mitrovića: Zna se ko je ko, a ko nije niko!

Pjevač Aca Lukas progovorio je o jutjuberu Bogdanu Iliću poznatijem kao Baki Prasetu i njegovom sukobu koji je počeo prije nekoliko dana sa vlasnikom Pink televizije Željkom Mitrovićem.

On je naveo da ne bi volio da se i sam našao u ovoj priči, jer tvrdi da bi to bila opšta histerija.

– Ne bih da komentarišem, zamislite da se i ja uključim u to, nastao bi haos. Gdje ćeš motikom na bager. Malo je bezveze uopšte pričati o tim stvarima, zna se ko je ko, a ko nije niko, ne znam zašto se uopšte takve teme pokreću kad su u pitanju ljudi koji su uspješni i koji su u životu nešto napravili i da svako može uspješnim ljudima da priča sve i svašta. To sam dosta puta osjetio na svojoj koži i nekako pokušavam da izbjegnem takve situacije – rekao je Aca Lukas za Republiku.

Podsjetimo, posljednjeg dana avgusta Baka Prase je u svom lajv obraćanju javno prozvao Željka Mitrovića osudivši ga da mu duguje pare. Tom prilikom nije birao riječi, pa je o vlasniku Pinka govorio gnusne stvari.

Na ove optužbe odmah je odgovorio Željko Mitrović koji je naveo da će da napravi i dokumentarni film u kojem će iznijeti sve istine o jutjuberu i objasniti “ko duguje, a ko je čist”.

ekskluziva.ba