Početna Rijaliti Dalila pijana molila Dejana da se pomire: Napila se na 29. rođendanu,...

Dalila pijana molila Dejana da se pomire: Napila se na 29. rođendanu, zvala ga, ridala, a onda napravila šok potez!

Dalila Dragojević je navodno u pijanom stanju molila Dejana Dragojevića da se pojavi na njenom rođendanu, a on je iskulirao, praveći se da ne zna s kim priča.

Naime, sterleta iz Tuzle proslavila je 29. rođendan i, kako izvor Rijalitija tvrdi, negdje poslije tri ujutru bila je van sebe od alkohola i tuge, pa je nazvala još uvijek zakonitog muža, koji je baš tada završio snimanje emisije “Narod pita”. Ona je ridala u slušalicu i molila ga da joj oprosti i da dođe ispred vile u Moštanici koju je dobila na kompenzaciju za proslavu rođendana.

– Dalila je organizovala proslavu 29. rođendana i to u jednoj vili u Maloj Moštanici, a sve je dobila na kompenzaciju. Nedjeljama je sve spremala, misleći da će slavlje da bude gala i da će se odazvati veliki broj njenih prijatelja. Pozivnice je poslala dvije nedjelje prije proslave da bi svi mogli da se organizuju. Haljinu je našla ranije i za nju je dala dosta novca. Ketering je takođe bio raskošan. Nije štedjela para za sve što se služilo, kao ni za di-džeja i muziku. Ipak, kada je svela sve račune, nešto je tu falilo.

“Sve imam sada, ali nekako sam prazna. Proklet bio Dejan, ali osjećam neku nostalgiju. Prvi rođendan bez njega. Nek crkne. Neću da mislim na njega. Imam pare, imam kuću, imam slavu”, ponavljala je ona, ali vidjelo se da nije srećna – počinje izvor koji je blizak starleti i upućen je u sva dešavanja, a bio je naš insajder na samoj žurki.

– Najveći nož u srce zabola joj je Ljuba Pantović, koja se nije pojavila na rođendanskoj žurki, a i Dalila joj se iskreno radovala i nadala. Kada joj je javila da je na putovanju u Istanbulu, briznula je u plač. Plakala je, nije se smirivala. To je bio znak da je se Ljuba zaista odrekla poslije svega i da neće da ima bilo kakav kontakt s njom, ali je to uradila na finjaka. Došla je sebi, poslala je Ljubi samo lajk na poruku da ne dolazi na rođendan. Poslije Ljube izneverilo je još ljudi. Barem njih pet je otkazalo dolazak iz raznih razloga. Kako je rođendanska noć odmicala, Dalila je bila sve tužnija. Pila je kao luda, nije se zaustavljala. Marijana je pokušavala da je smiri, ali nije išlo. Sjetila se Cara, sjetila se Dejana. Obojica su srećni bez nje, obojica su je zaboravila. Takozvani Gringo je izmišljeni lik samo da bi njima prkosila, ali ni to joj nije upalilo. Slomila se jednog časa – nastavlja osoba koja se našla na žurki povodom starletinog 29. rođendana, koji je slavila u Maloj Moštanici.

– Dalila je shvatila da je ostala sama. Car je šutnuo, kao i većina prijatelja. Pogodile su je emocije i piće, počela je da plače. Jednog momenta je izašla ispred vile i pijana zvala Dejana sa skrivenog broja. Kad joj se javio, rekla mu je: “Ovdje tvoja najveća ljubav. Tvoja žena. Dođi da slavimo rođendan kao nekada. Ne mogu bez tebe. Nedostaješ mi. Znam da si blizu, vidjela sam te u emisiji. Neće niko znati da si bio. Imam gorile ovdje.”

Kad joj je Dejan rekao da ne poznaje nikakvu Dalilu i da nikad nije imao ženu, počela je da vrišti i prijeti da će se ubiti ako ne bude došao da je vidi. Prekinuo je vezu i vjerovatno je blokirao jer više nije mogla da ga dobije nakon ovog pokušaja. Onda je očajna nastavila da pije. Uroljala se toliko da se više ničega nije sjećala. Poslije se pravila da ga nije zvala. Obrisala je njegov broj iz liste poziva i imenika. Otišla je ruku punih poklona, ali praznog i slomljenog srca – završava izvor Rijalitija.

ekskluziva.ba