Početna Zanimljivosti BACIO SE NA ŠLJAKU U PLIĆAKU / S.ksao je prijatelju suprugu dok...

BACIO SE NA ŠLJAKU U PLIĆAKU / S.ksao je prijatelju suprugu dok je ovaj pijan drijemao na plaži, ali nije ni to bilo sve čemu su kupači svjedočili!

Po.nografski prizor u međuvremenu je dospio do društvenih mreža jer ga je neka dama snimila mobitelom i objavila na Telegramu

Istina, većina nas odradila je godišnje odmore, ali još uvijek ima i onih koji koriste čari kasnoga ljeta kako bi doživjeli neku nezaboravnu avanturu. Tako je jedan neimenovani Rus odlučio iskoristiti priliku i zabaviti se sa suprugom svog prijatelja obnevidjelog od alkohola.

Odveo je taj Romeo udanu ženu u plićak, po.ek.ao je naočigled zabezeknutih kupača, a p.rnografski prizor u međuvremenu je dospio do društvenih mreža jer ga je neka dama snimila mobitelom i objavila na Telegramu.

Nažalost (ili srećom?) autorica nije snimila baš sve jer je, kako prenose tamošnji portali, suprug pri samom svršetku preljubničkog čina otvorio oči i priredio skandal.

Dohvatio je nekakvu bocu i razbio je na glavi Jude, pa je nesretnik morao pozvati liječnike kako bi mu na mjestu incidenta pregledali i previli zadobivene rane.

net.hr