Početna Rijaliti SKANDALOZNO! Dalila pokušala da ucjeni voditeljku, zahtijevala da se ne pominje njen...

SKANDALOZNO! Dalila pokušala da ucjeni voditeljku, zahtijevala da se ne pominje njen dečko Luka, pa bahato napustila emisiju! (VIDEO)

Neočekivano!

U toku sinoćnje emisije Narod pita. Gosti Ivane Šopić bili su Dalila Dragojević i Filip Car. Bivši ljubani par je komentarisao aktuelne teme vezane za Zadrugu 5.

U toku emisije uključio Luka iz Republike Srpske.

– Imao sam jaku želju da se uključim. Moram da postavim pitanje za Filipa Cara. Da li si svestan koliko ti je Anđelo Ranković pomogao jer te je spasio dotičnog zla? – upitao je gledalac.

– I u pravu ste i niste – rekao je Car.

U pravu sam ja, nego ti izbegavaš – rekao je Luka.

– Jeste u pravu ste. Što se tiče Anđela, on je meni otvorio oči što se tiče Dalile, ali ja sam se opet vratio u tu priču. Ja nisam bio dovoljno inteligentan, ja sam se iz nekog razloga, da li sujeta, kompleks, pa sam se vratio u odnos. Da li je to zbog sigurice neke u vidu se*sualnih odnosa ili društva, mada mi je i odmogao jer je mene vuklo da se vratim toj osobi. Ja nisam mogao da prihvatim da Dalila gleda nekoga kao mene, smetalo mi je to – rekao je Car.

– Gospođi Mujić, umetničko Moreno da joj postavim neka pitanja. Zašto si zabranila, da kažemo ogradila se o svoje majke da se ne sme oglašavati, a ona je govorila da je akademski građanin, a svi znamo ko je tvoja majka? – upitao je gledalac.

– Ko si ti da postavljaš pitanje o mojoj majci, i da pominješ moje roditelje – vikla je Dalila.

– Koliko su ti visoki plafoni u stanu gde boraviš – upitao je Luka.
Dođi da proveriš, ti mali mišu koji se krije iza slušalice. – rekla je Dalila.

– Zašto ti je prezime Moreno umetničko? – pitao je gledalac.

– Je l ja to pričam sa Iskom iz Živinica? Provaljen si, a lažno se predstavljaš. Sram te bilo ti koji si izašao iz Zadruge. Ismetu, izmetu – vikala je Dalila.

– Gospođo Moreno, ti se foliraš. Ti nemaš hrabrosti da odgovoraš, a ti nemaš pravo da vređaš goste. Ne daj bože da se sretnem sa tobom da mi bacaš svašta. Što ti padaju mlečni zubi u 28 godina, ti si niko i ništa – rekao je gledalac.

– Ma Izmet iz Živinica. Prepoznala sam ti glas. Ovo mene ne interesuje, da ja vodim rasprave sa ljudima koji su bili dve nedelje u Zadruzi. Ja ne pričam ni o kome, a svi pričaju o meni – rekla je Dalila.

– Ja moram da se složim sa njom, i ja mislim da ovo nije Isko. Meni nije jasno što se ljudi tako ponašaju. Imali su priliku da kažu sve što su hteli u Zadruzi, a ne ovde. – rekao je Car.

– Lepi Mića se oglasio i rekao da sutra ide na ručak sa Lukinim ocem. – čitala je Ivana.

– E nemojte njega provlačiti više ovde. On nije član rijalitija. – rekla je Dalila.

– Mića dođe na rođendan kao gosti, a onda oplete po svima, on je Bog – rekao je Car.

– Neće se pominjati Luka, ako se bude pominjalo, ja ću izaći iz emisije – rekla je Dalila.

– To možeš da pretiš na nekom drugom mestu, ne ovde – rekla je Ivana.

– Onda odlazim iz emisije – rekla je Dalila i napustila emisiju.
Luka je Maji slao cveće, a on da ne želi da se eksponira ne bi došao ispred pinka da ga snime – dodala je Ivana.

– Ma njega ovo ne zanima, on ode svojim putem, smuva ribe i ćao. On vodi svoji život i lako stupi u kontakt sa tim devojkama. – rekao je Car.

– Šta misliš da li je on njoj rekao da se ne pominje, ili je ona besna jer je on slao svim devojkama isto – upitala je Ivana.
Ne znam, može on da radi šta hoće – rekao je Car.

pink.rs