Početna Showbiz Marina histerisala kad je čula da je Darko vara: Bivša vjerenica doživjela...

Marina histerisala kad je čula da je Darko vara: Bivša vjerenica doživjela nervni slom kad ga je vidjela sa novom djevojkom

Darko Lazić ne prestaje da šokira novim skandalima i u njegovom životu nikad nije dosadno.

Ovog puta doživio je veliku neprijatnost kada mu je na vrata kuće u Brestaču došla bivša vjerenica Marina Gagić, koja je počela da viče i histeriše na njega nakon što je čula da je vara s Katarinom S. iz Ugrinovaca.

 

Kako je Kurir pisao na osnovu saznanja iz pouzdanih izvora, Gagićeva i Lazić su bili obnovili romansu i djelovalo je da će uskoro opet početi zajednički život.

Poslije kraha njegove ljubavi s Barbarom Bobak, on se brže-bolje vratio Marini, iako je ona ranije pričala da neće ni da čuje za njega. Viđali su se gotovo svakodnevno, provodili vrijeme sa zajedničkim djetetom, a ona je čak jednom navodno i prenoćila u Darkovoj kući u Brestaču.

Prema riječima našeg sagovornika bliskog pjevaču, Marinini roditelji su se protivili tome da ona opet bude s Lazićem, ali ona nije htjela da sluša njihove savjete. Mislila je da se Darko promijenio i da želi da živi s njom i njihovim sinom.

Kad je u medijima vidjela njegove slike s Katarinom S, odmah je shvatila da je on u paralelnoj šemi sa obe, pa je doživjela pomračenje uma. Odjurila je do njegove kuće u Brestaču i napala ga, naočigled ljudi koji su prolazili ulicom.

Unezvereno je vikala i urlala na njega, gađala ga svime što joj je palo pod ruku, a Lazić joj je govorio da se smiri.

Kurirov izvor s lica mjesta kaže da je pjevačeva majka Branka Lazić neko vrijeme posmatrala nemili događaj, a onda se umiješala i prišla Marini. Tad se situacija malo smirila, Branka je nešto tiho govorila bivšoj snajki, pa je ona nastavila da jeca i plače, ali više nije urlala.

Darko nije ni pokušao da se opravda za svoj postupak, navodi naš sagovornik. Do zaključenja broja Gagićeva i Lazić nisu odgovarali na pozive.

Izvor: Kurir