Početna Rijaliti Procurio snimak kako se Dalila ljubi sa novim dečkom: Pala u zagrljaj...

Procurio snimak kako se Dalila ljubi sa novim dečkom: Pala u zagrljaj Mininim bivšim, sve pucalo od strasti!

Dalila Dragojević organizovala je gala proslavu svog 29. rođendana na kom su se pojavili mnogobrojni bivši zadrugari.

Bivši dečko Mine Vrbaški Luka Nikolić pojavio se nešto kasnije po odlasku medija, kako ga ne bi uslikali, ali ga je slavljenica ipak uhvatila u snimku na svom Instagram profilu.

– Ne smijem da otkrijem kakve želje imam. Neka to ostane za mene. Zaljubljena jesam. Rođendan se danas slavi zbog nekih mojih prijatelja koji su danas stigli iz inostranstva. Tako da to nije zbog godišnjce, ali možemo i to da slavimo. Slavim rođendana dva, što bi se reklo – jedan kad se rodila, jedan kad se tebe oslobodila, šalim se malo – rekla je Dalila.

Dragojevićka je dugo držala javnost u neizvjesnosti, ali nije računala na peh svog druga.

Đole Kralj je, naime, na svom Instagram profilu objavio djelić atmosfere, a na snimku se jasno moglo vidjeti kako se Dalila i Luka ljube, što mnogi mogu da protučače da je u ljubavnom odnosu s njim. Malo potom Đole je snimao lajv prenos sa rođendana, te je uhvatio Dalilu i Luku kako sjede jedno do drugog.

Dalila svojim razuzdanim ponašanjem pokazuje da je priča Dejana Dragojevića da je flertovala sa nekoliko muškaraca, a možda i bila, dok je trajala bračna zajednica sa njim, potpuno osnovana. I ne samo to, nego svojim vezama, šemama i relacijama u mjesec dana sa trojicom (za koje javnost zna op.a) ustvari potvrđuje da se ona ne može nikad staviti u istu rečenicu sa moralom, a kamoli nešto drugo.

Izvor: Senzacija.ba / Pink.rs