Početna Zanimljivosti DALILA U VEZI SA MININIM BIVŠIM, A OVO JE DOKAZ! Procurio snimak...

DALILA U VEZI SA MININIM BIVŠIM, A OVO JE DOKAZ! Procurio snimak sa njene proslave rođendana, na kojem se ljube! Gosti sve potvrdili! (VIDEO)

Ovo nije očekivala!

Drugoplasirana učesnica “Zadruge 5”, Dalila Dragojević, danas je upriličila gala proslavu svog 29. rođendana na kom su se pojavili mnogobrojni bivši zadrugari.

Naime, kako smo već ranije pisali, bivši dečko Mine Vrbaški, Luka Nikolić pojavio se nešto kasnije po odlasku medija i ekipe portala Pink.rs, kako ga ne bi uslikali, ali ga je slavljenica ipak uhvatila u snimku na svom Instagram profilu.

Kako se moglo primetiti, pored Marijane Zonjić, Nevene Savić, Saleta Luksa i Mateje Matijevića, pojavio se i Đole VIP Kralj.

Dragojevićka je dugo držala javnost u neizvesnosti, ali nije računala na peh svog druga.

Đole Kralj je na svom Instagram profilu objavio delić atmosfere, a na snimku se jasno moglo videti kako se Dalila i Luka ljube, što je dokaz da je u ljubavnom odnosu sa njim.

A nekoliko desetina minuta pre toga, Đole VIP Kralj je snimao lajv prenos sa rođendana, te je uhvatio Dalilu i Luku kako sede jedno do drugog, te je sigurno da je u pitanju Minin bivši dečko.

Kako će slavljenica reagovati kada ovo bude videla, ostaje nam da saznamo, a kako su nam gosti za Pink.rs potvrdili da je u pitanju Luka, te smo sa ovom informacijom sasvim sigurni da je on,

pink.rs