Početna Showbiz Zvezda Granda želi da postane žena, komšije u šoku: Kad sam ga...

Zvezda Granda želi da postane žena, komšije u šoku: Kad sam ga vidjela na štiklama, umalo infarkt nisam doživjela…

Priča o Stefanu Lukiću, nekadašnjem takmičaru “Zvezda Granda”, koji će navodno uskoro promijeniti spol, šokirala je region.

Pjevač je, kako su ispričali izvori, promijenio i ime u Stefi Gazela, a već neko vrijeme uveliko nosi minđuše, šminka se, fenira kosu i ima navike jedne žene kada su njega i izgled u pitanju.

Da bismo utvrdili da li je ova priča istinita ili je u pitanju namještaljka, kako je tvrdio Stefan, prije nego što je objavio na društvenim mrežama da je vjerio svoju djevojku, naša ekipa uputila se u njegovo selo Veliki Šiljegovac i Kruševac kako bismo saznali sve detalje ove priče, piše Kurir.

U Velikom Šiljegovcu, malom selu udaljenom dvadesetak minuta od Kruševca, odmah smo naletjeli na Stefanovu strinu i na nekoliko komšija koje su nas uputile ka trošnoj kući Lukića u ataru jedne njive.

– Stefana dugo nisam vidjela. Oni ne žive više ovdje. Nema nikoga u njihovoj kući. Nismo u kontaktu nekoliko godina, ne javljaju mi se – rekla nam je kratko Lukićeva strina, dok je komšinica već dugo potresena izdanjem u kom je vidjela Stefana:

– Ljudi, on je bruka i sramota za naše selo. Šta uradi sa sobom, kukala mu majka jadna! Kad sam ga vidjela kao ženu s perikom i štiklicama, kada je jednom prilikom svratio u selo, samo infarkt što nisam doživjela. Evo, još se tresem. Sva sam se naježila. Lijep je dječak bio, što mu je to trebalo?! Znam ga od malih nogu, tu su se sva djeca igrala. Bog ga je stvorio kao muško, šta je on umislio u svojoj glavi, ne znam. Odselio se on sa svojima odavde, ima sigurno dvije, tri godine. Ovdje smo svi toliko iznenađeni, bolje bi mu bilo da se ovdje ne vraća. Šta dočekasmo – rekla nam je potresena komšinica, prenosi Kurir.

Nakon što smo otišli i do njegove skromne kuće, do koje se dolazi uzanom, kozjom stazom, i uvjerili se da u njoj nema nikoga, krenuli smo za Kruševac. Tamo smo odmah otišli do kuće, za koju nam je nekoliko ljudi potvrdilo da u njoj živi Stefan ističući da su svi šokirani njegovim novim izdanjem, kao i da je doskoro bio normalan mladić.

– Otkad su se pojavile te slike na kojima je kao žena, on je nestao bez traga. Tu žive on i njegovi. Čuli smo da se vjerio, ali to je glupost. To je sigurno uradio da bi malo smirio strasti kad se ta vijest pojavila u medijima. Ovo je mala sredina, nije to prijatno. Pjevao je tu po Kruševcu i okolini, kažu da je i bend napustio i da se nikom ne javlja – rekle su nam komšije koje smo zatekli blizu ulice u kojoj pjevač živi.

Na vratima njegove kuće naišli smo na žensku osobu koja nije htjela da nam se predstavi i koja je tvrdila da se Stefan s porodicom preselio a da je ona kupila kuću od njih.

– Stefan? Koji Stefan? Ne znam ko je to. A pjevač Stefan. Mi smo kupili kuću od njega, oni ne žive više tu. Stefan je sada u bijelom svijetu – u Beču, Švajcarskoj, Italiji, ima ga i u Nišu – svuda je. Komšije lažu da on živi ovdje. A je l’ ste vi došli da prosite Stefija Gazelu, djelujete mi kao da ste iz “Braka na neviđeno” – šokirala nas je žena, koja je odmah nakon toga ušla u kuću, a za koju su nam komšije rekle da je to pjevačeva majka.

ekskluziva.ba