Početna Rijaliti Stanija ima novog dečka: Starleta poslije 5 mjeseci preboljela Marka Markovića!

Stanija ima novog dečka: Starleta poslije 5 mjeseci preboljela Marka Markovića!

Stanija Dobrojević našla je navodno novog dečka sa kojim se ovih dana provodi u Italiji. Starleta je prije pet mjeseci raskinula s manekenom Markom Markovićem, ali se nedavno zaljubila u mladog biznismena.

– Stanija je provela tri mjeseca u Americi i tamo je preko prijatelja upoznala sadašnjeg dečka. Riječ je o momku koji je iz Srbije, ali živi i radu u Majamiju. Kad je počeo da joj se udvara, rekla mu je da nije spremna za novu vezu, kao i da se uskoro vraća u Srbiju na neko vrijeme. Tada joj je obećao:”Kao mali sam često dolazio u Srbiju. Doći ću opet zbog tebe krajem avgusta” – priča starletina drugarica za Informer i dodaje da joj se mladi biznismen jednog dana samo javio i rekao da kreće za Beograd.

– Kad je vidjela na šta je spreman zbog nje, oduševila se! Taj gest ju je oborio s nogu, pa su se još tog dana smuvali! Potom ju je iznenadio unaprijed plaćenim odmorom u Italiji. Tamo su već osam dana. Toliko im je lijepo da ne planiraju uskoro da se vraćaju kući! Uz njega je definitivno preboljela Marka.

Dobrojevićeva još ne planira da otkriva ko joj je dečko.

– Rekla mi je da su joj se smučili momci iz rijalitija koji su je koristili da se eksponiraju preko nje, pa bi ovog puta voljela da sačuva vezu od javnosti – kaže njena drugarica.

ekskluziva.ba