Početna Rijaliti “PRIJE BIH UMRO, NEGO BIO SA NJOM!” Dejan na godišnjicu braka otkrio...

“PRIJE BIH UMRO, NEGO BIO SA NJOM!” Dejan na godišnjicu braka otkrio kada se razvodi od Dalile zvanično

U emisiji “Narod pita”, voditelj Darko Tanasijević ugostio je pobednika pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejana Dragojevića. Na samom startu emisije, Darko je upitao Dejana da li će biti iskren u ovoj emisiji.

– Nadam se da hoću, čudno mi je što si me nazvao pobednikom, zaboravio sam to – rekao je Dejan.

– Danas je 4. septembar i pre pet godina si se zakleo na večnu ljubav Dalili Dragojević. Kako se osećaš danas? – upitao je Darko.

– Pa osećam se umorno i dobio sam žulj na nozi. Iskreno dok dođem kući, nervozan sam, umoran, ali dobro dan kao i svaki drugi. Čovek greši, koliko mi se stvari desilo idem lagano, a sada sam na boljem putu. Te 2017-e sam mislio da mi je to najbolji put kojim sam krenuo, ali vreme je pokazalo da nisam bio u pravu. Bilo je nagađanja u rijalitiju kako ću proći i uraditi, ali svi su pogrešili, mi se nismo pomirlili, pre bih umro nego da budem sa njom opet. 2017-e godine sam ušao u cipele kao juče na svadbi, leva je bila dobra, a desna me je ubijala, ali hvala Bogu to će da zarasete. Kod mene je sve zaraslo i sve me pušta i meni je sada super. Nije mi problem da budem među ljudima i sve ide lagano, srećan sam. Popuštaju me mnoge stvari, i sve ide postepeno i to mi je drago – pričao je Dejan pa se osvrnuo na papir za razvod.

– Ja bih naš papir o braku pocepao i založio smederevac, taj papir mi nije dobar ni du*e da obrišem – dodao je Dejan.

– Šta je sa razvodom? – upitao je Darko.

– To je u sudu, ne znam što se čeka, ali kada dođe na red slavićemo – govorio je Dejan.

-Je l se stidiš nečega? – upitao je Darko.

– Delimično, mislio sam da sam najpametniji, ali sam ispao najgluplji. Nikome nisam verovao, ali zato sada ne pravim grešku, a sada je drugačije, niko mi ne vodi vezu, a Aleksandra i ja uspevamo jer idemo polako i niko nam ne vodi vezu. Idemo lepo i postepeno – otkrio je Dejan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

SRBIJADANAS.COM