Početna Rijaliti NAPRAVILA SKANDAL NA ROĐENDANU: Dalila pobijesnila pa prekinula intervju: “To su ulični…”

NAPRAVILA SKANDAL NA ROĐENDANU: Dalila pobijesnila pa prekinula intervju: “To su ulični…”

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević danas slavi rođendan, a na slavlje je pozvala i nekoliko prijatelja iz Zadruge sa kojima je i stigla u limuzini u Moštanicu gdje je organizovala proslavu.

Nekoliko novinara došlo je na lice mjesta, pa su joj postavljali pitanja koja su zanimala njihove čitatelje. Međutim, ona im je priredila iznenađenje:

Čitaoce je, između ostalog, zanimalo zašto ova rialiti učesnica nije htjela davati intervjue novinarima otkako je izašla iz rijalitija, a onda ih je okupila na proslavi rođendana.

“Nisam ja zvala novinare, nego sam rekla prijatelju da može da dođe svako ko želi. Hvala u svakom slučaju svima koji su došli. A izjave nisam davala medijima jer sam bila u depresiji, a sada sam iz nje izašla” rekla je Dalila, a onda su joj novinari postavili pitanje o kumi koja treba da uđe u Zadrugu 6, ali im je drugoplasirana zadrugarka priredila neprijatnu situaciju:

“Ne želim o tome da pričam zaista. Pogotovo ne na mom rođendanu. To nisu kume, to su ulični svjedoci”, nervnozno je odgovorila mlatarajući rukama i pokazujući “stop”.

Ispod u videu pogledajte cijeli intervju:

. .

Senzacija.ba