Početna Showbiz FOTO/ BRUKA U VENECIJI: Georgina Rodriguez razjarila javnost na filmskom festivalu! Bivša...

FOTO/ BRUKA U VENECIJI: Georgina Rodriguez razjarila javnost na filmskom festivalu! Bivša prodavačica želi potopiti ikonu Hollywooda?!

Georgina je na svom Instagram story-u podijelila niz fotografija same sebe u crnoj satenskoj haljini, a zatim je dodala i fotografiju Audrey Hepburn iz filma ‘Doručak kod Tiffanyja’ te tako svima dala do znanja da je njezin look željela evocirati u Veneciji

Georgina Rodriguez svojom je modnom kombinacijom na filmskom festivalu u Veneciji podigla puno prašine.Plijenila je pažnju svojom seksi crnom haljinom koju je prošetala crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji, a iako su isprva komentari na njezin look bili pozitivni, vječita zaručnica Cristiana Ronalda sve je razjarila usporedivši se s Audrey Hepburn.

Naime, Georgina je na svom Instagram story-u podijelila niz fotografija same sebe u crnoj satenskoj haljini, a zatim je dodala i fotografiju Audrey Hepburn iz filma ‘Doručak kod Tiffanyja’ te tako svima dala do znanja da je njezin look željela evocirati u Veneciji. No, nekima ova usporedba nikako nije sjela.

Georginu su tako optužili da si previše umišlja te da se treba spustiti na zemlju. Naime, mnogi smatraju kako je Audrey apsolutna ikona stila i legenda Hollywooda, dok je Georgina bivša prodavačica koja se samo ‘spetljala’ s najbogatijim nogometašem svijeta, a ni njezin modni stil nije znan kao oličenje elegancije i profinjenosti.

Dok je Audrey Hepburn oskarovka čiji se stil smatra bezvremenskim, Georgina se, prema mišljenju mnogih, prvenstveno može pohvaliti isključivo bogatstvom i brendiranim ‘krpicama’ kojima ističe svoje bujne obline.

Inače, haljina koju je Georgina željela usporediti s onom Audrey Hepburn je dizajnirala modna kuća Genny, a uz nju je iskombinirala upečatljivi nakit s potpisom Pasqualea Brunija. Kosu je stilizirala u visoku punđu s kratkim šiškama na stranu, a na nogama je imala crne natikače na petu.

I dok danas uživa u glamuroznom životu, nekoć je Georgina bila samo prodavačica u dućanu. Na posao je dolazila autobusom, a sve se promijenila kada je upoznala Ronalda. Danas je majka njegove djece i jedna od najpoznatijih starleta, no sama se u profesionalom smislu nije ostvarila.

(Story/DEPO PORTAL/am)