Početna Showbiz Đokovići prave 2 svadbe: Saška i Đorđe će se vjenčati u crkvi...

Đokovići prave 2 svadbe: Saška i Đorđe će se vjenčati u crkvi u Beogradu, a evo gdje će biti luksuzno veselje!

Brat Novaka Đokovića Đorđe i njegova vjerenica Saška Veselinov uskoro će se vjenčati pred porodicom i prijateljima i to na dvije lokacije.

Voditeljka i modna dizajnerka i njen vjerenik i rođeni brat Novaka Đokovića, upriličiće slavlje 12. septembra u Beogradu, gdje će biti obavljeno i crkveno vjenčanje, nakon čega će svatovi biti u prilici da slave i u Crnoj Gori.

Drugo vjenčanje biće organizovano u Herceg Novom, tačnije u luksuznom rizortu, a otkriveno je da će gosti na vjenčanju ispoštovati i dres kod koji su zamislili mladenci, prenosi Mondo.

Podsjetimo, Đorđe Đoković je zaprosio djevojku Sašku Veselinov na Kalemegdanu, a za vjerenički prsten je navodno izdvojio 10.000 eura.

– Iako je bilo pitanje dana kada će se njih dvoje vjeriti, Đole je želio da taj korak bude veliko iznenađenje za Sašku. Kada je dobio amin od članova porodice, obavijestio je dva najbolja druga i njenu najbolju drugaricu. Odlučio se za intimnu vjeridbu na Kalemegdanu jer ju je prvi put poljubio upravo na tom mjestu na kom ju je vjerio. Imao je veliku tremu, ali je na kraju sve ispalo kako je zamislio – pričao je izvor i otkrio da je mladi Đorđe za vjerenički prsten izdvojio nevjerovatnih 10.000 eura.

ekskluziva.ba