Početna Showbiz Milan Popović odgovorio Severininom PR timu: Njena mama ne bi mogla ni...

Milan Popović odgovorio Severininom PR timu: Njena mama ne bi mogla ni da pročita ovu izjavu, a kamoli da je sastavi!

Drama poslije tuče Severine Vučković i njene sestre Marijane Popović se ne smiruje ni poslije nekoliko dana, a nakon što se oglasila pjevačicina majka Ana u otvorenom pismu Milanu Popoviću, on je sada uzvratio.

Severinina majka obratila se javnosti zbog istupa bivšeg zeta u Dnevniku Nove TV u kojem je komentarisao sukob pjevačice i njene sestre, ali se sada opet obratio suprotnoj strani, prenosi Index.hr.

– Dajem sebi za pravo da komentarišem navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala Ana Vučković već ju je napisao neko iz PR tima Severine Vučković, a najvjerovatnije Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom. Ana Vučković ne bi mogla ni da pročita ovu izjavu, a kamoli da je sastavi. Ana Vučković materijalno zavisi od Severine i sigurno joj u nekim stvarima daje prednost u odnosu na ostale svoje kćerke, ali sam siguran da Ana Vučković jednako voli sve svoje kćerke i da će u ovakvim situacijama zadržati neutralni stav, kao i svaka druga normalna majka.

ekskluziva.ba