Početna Rijaliti KARIĆ POSLAO PORUKU JOVANI: Emocije ga savladale, slomio se – Njen odgovor...

KARIĆ POSLAO PORUKU JOVANI: Emocije ga savladale, slomio se – Njen odgovor zaprepastio!

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević su nedavno raskinuli vezu koju su započeli u četvrtoj sezoni rijalitija Zadruga.

Kako je naveo u emisiji “Narod pita”, Jovana je počela da ga guši, te nije mogao da joj pruži sve što je očekivala, a pojavile su se i špekulacije da je misica uhodila bivšeg dečka Luku po gradu, dok je Karić bio u rijalitiju.

Da se nisu rastali u lepim odnosima svedoči i to što je Stefan odmah po objavi da su raskinuli obrisao zajedničke fotografije sa Instagrama, a potom i otpratio Jovanu sa ove društvene mreže, što je učinila i ona, ali nekoliko dana kasnije.

Sada je večiti zavodnik objavio stori sa ljubavnom pesmom, a svi su odmah pomislili da su emotivni stihovi posvećeni upravo misici, te da se Stefan kaje zbog raskida.

– Ako me sretneš negde u gradovima stranim, po kojima se muvam u poslednje vreme, sretni me, kao da me srećeš prvi put – glase stihovi čuvene pesme ”Zaboravi”, koje je Stefan podelio na svom storiju na Instagramu zbog čega su komentari samo pljuštali.

Iako su mnogi očekivali da će se Jovana oglasiti ovim povodom, njen komentar je izostao, a da li će zaista doći do pomirenja u bliskoj budućnosti, ostaje da saznamo.

POVEZAN VIDEO: