Početna Showbiz ŠOK NA NASTUPU: Nermin Handžić na poklon dobio Ferrarija

ŠOK NA NASTUPU: Nermin Handžić na poklon dobio Ferrarija

Nakon mnogobrojnih nastupa širom BiH, ali i regiona, Viki Miljković i pobjednik “Zvezda Granda” Nermin Handžić započeli su evropsku turneju. Tako im je njihov zajednički menadžer Hilmo Peljto organizirao nastup u švicarskom gradu Zofingenu. Domaćini koncerta su bili Beli, Enes, Rezak i Jasmin, a mnogobrojni posjetioci bili su više nego zadovoljni odabranom muzičkom ekipom.

Koncert je otvorila Viki, a nakon sat vremena najavila je Nermina Handžića, a publika je već bila na nogama. Njih dvoje otpjevali su veliki hit Dine Merlina ”Kad zamirišu jorgovani”, a potom je Nermin nastavio sam. Pjesma kojom je pobijedio na “Zvezdama Granda”, “Zaplakala Bosna” bila je tu večer himna u Zofingenu.

Kasnije smo upitali Nermina da li se konačno upoznao sa Halidom Muslimovićem. Rekao je da jeste, baš u Prijedoru kod Halida u hotelu.

–Halid je tako divan čovjek, sasvim normalan i pristupačan – rekao nam je Nermin.

Izvjesni Željko, vlasnik auto salona u kojem se prodaju samo najskuplja vozila, Nerminu je poklonio najnovijeg Ferrarija na tri mjeseca.

–Ma, stvarno me oduševio tokom takmičenja, a i večeras sam se uvjerio da je odličan pjevač, te izuzetno kulturan i lijepo odgojen. Zbog toga sam odlučio da mu dam Ferarrija na tri mjeseca da se voza sa njim širom Evrope – rekao je Željko.

 

express.ba