Početna Showbiz Otkriven razlog sukoba u Severininoj porodici!

Otkriven razlog sukoba u Severininoj porodici!

O sukobu između Severine Vučković i njene sestre Marijane izgleda tek će se pisati, jer svakog dana saznajemo sve više detalja o njihovom narušenom odnosu.

Kako se šuška, Severina je umjesto da svoj dio porodične zemlje ponudi sestrama, što je morala po zakonu da uradi, ona ga je ustupila vlasniku, investitoru da izgradi šoping-centar. Na taj način je sestre dovela u situaciju da bez saglasnosti investitora ne mogu da prodaju svoj dio imovine. Navodno to nije jedino što je izazvalo jaz između Severine i njenih sestara Marijane Popović i Zdenke Vučković Žunić. Marijanu je posebno pogodilo i to što ju je Severina skoro odjavila sa splitske adrese, i to, kako ona smatra, da bi mogla da proda stan njihove majke Ane.

– Severina i njena majka Ana su na silu i bez Marijaninog znanja nju odjavile sa adrese u Aninom stanu u Splitu. Namjera im je bila da majka proda taj stan i da sav novac da samo Severini, a ne sestrama Marijani i Zdenki. Kada je Severina u utorak ušla u stan i u njemu zatekla Marijanu, odmah je krenula da viče na sestru: “M.š iz mog stana!” Severinina i Anina ideja bila je da se proda taj stan u Požeškoj ulici u Splitu. Taj stan ima oko 70 kvadrata i on danas na tržištu vrijedi oko 400.000 eura – pišu mediji.

– Ako Marijanu odjave sa tog prebivališta, oni mogu da prodaju taj stan. A mogu da je odjave zato što ona živi u Njemačkoj, pa zato Seve forsira tu priču da ona živi u Njemačkoj kako bi opravdala njeno brisanje iz adrese. Zato Severina mudro u javnosti govori preko advokata da njena sestra ne živi u Splitu i da godinama nemaju kontakt sa njom. To što Severina radi svojim sestrama je neviđena nepravda – objašnjavaju.

Podsjetimo, u utorak po podne Severinina sestra Marijana je prijavila policiji u Splitu da ju je sestra pretukla, pa je za pjevačicom raspisana potjernica. Seve je uhapšena nakon toga na aerodromu u Zagrebu, a zatim je u sjedištu kriminalističke policije negirala ove optužbe, pa se potom pravdala u javnosti da je ona fizički napadnuta.

 

ekskluziva.ba